Jongerenwerk

CoachEmUp heeft veel ervaring met jongerenwerk. Onze jongerenwerkers staan bekend in verschillende wijken in Den Haag en omgeving en kunnen goed omgaan met de jongeren in deze wijk. Wij organiseren verschillende activiteiten om deze jongeren, doorgaans ook een kwetsbare groep, te bereiken. Denk hierbij aan voetbalpartijtjes en voetbaltoernooien. Tijdens deze activiteiten gaat het niet enkel om de activiteit zelf, maar ook om de vertrouwensband die de jongerenwerkers met de jongeren ontwikkelen. Zo voelen de jongeren zich sneller op hun gemak en kunnen jongerenwerkers laagdrempelige ondersteuning aanbieden waar dit nodig is.

Het jongerenwerk is gericht op de persoonlijke vorming van de jeugd, waarbij wordt gelet op:

– het functioneren als een rolmodel voor de jongeren;

– het helpen aanpakken van persoonlijke en/of sociale problemen;

– het helpen bij een positieve invulling van de dag;

– het stimuleren van talentontwikkeling;

– het bieden van een toekomstperspectief.

Meidenwerk
Vaak is het zo dat onze activiteiten bij het jongerenwerk de meiden in de wijken niet bereikt. Daarom houden wij ons ook bezig met meidenwerk. Bij meidenwerk organiseren we vaak andere activiteiten als bij jongerenwerk. Denk aan kookworkshops, dansactiviteiten of het organiseren van een inloopavond om nieuwe meiden te ontmoeten. Met behulp van deze activiteiten willen wij ook de meiden in de wijk ondersteunen bij het ontwikkelen van hun talenten en het vinden van een toekomstperspectief.

Aanmelden

 

Wilt u uzelf of uw cliënt aanmelden voor hulpverlening?

Door onderstaande formulier in te vullen, verzend u uw aanvraag naar onze social workers bij Coach’EmUp. Na ontvangst van uw aanvraag wordt er contact met u opgenomen om uw zorgvraag door te nemen en gaan we samen met u een intake inplannen.
Mocht u na 5 werkdagen na verzending geen reactie ontvangen van ons, dan raden wij u aan om even contact met ons op te nemen op 06 87972536.