Dit zijn de ervaringen van de personen die jou zijn voorgegaan bij Coach’EmUp. Bekijk hoe anderen onze diensten beoordelen.

positieve ervaringen

"Ik ben ontzettend dankbaar voor de professionele en persoonlijke begeleiding die ik heb ontvangen van Coach'EmUp, ook met name dank aan Mariëlle. Als bi-culturele vrouw voelde ik me soms verloren tussen twee culturen, waarbij ik mijn identiteit en plaats in de wereld probeerde te begrijpen. Het was een uitdagende reis, maar de coaches van Coach'EmUp hebben me vanaf het begin ondersteund en geïnspireerd. Wat Coach'EmUp onderscheidt, is hun begrip van de complexe dynamiek van mij met een bi-culturele identiteit. Ze erkennen de uitdagingen en unieke perspectieven die bi-culturele individuen ervaren en hebben me geholpen om deze te omarmen als een bron van kracht en groei. De begeleiding heeft me geholpen om zelfverzekerd en trots te zijn op mijn culturele achtergrond, terwijl ik tegelijkertijd mijn eigen identiteit vorm en mijn eigen pad bewandel."
Fatima Alhoukaila
Jeugdhulp cliënt
"Goed bedrijf. Professionele en zeer vriendelijke maatschappelijke werkers, die ondersteuning bieden op vele niveaus, inclusief emotioneel, aan degenen die hun diensten nodig hebben."
Bijou700
Cliënt
Ik heb de juiste begeleiding gekregen die bij mij past. Erg tevreden met Coach’EmUp Heb de juiste bouwstenen gekregen om verder te gaan met mijn leven
Anoniem
Cliënt
"Heel aangenaam heb ik de tijd ervaren. Ik was werkloos en al bijna een jaar aan het solliciteren. Ik was net afgestudeerd en had sollicitatie na sollicitatie maar niemand wilde een net afgestudeerde een kans geven zonder skj. Toen ik bij Coach'EmUp terecht kwam kreeg ik die kans wel en ben begonnen aan mijn skj en heb intussen veel praktijk ervaring opgedaan en en cursussen mogen ervaren. In tussen heb ik veel individuen en gezinnen mogen ondersteunen en heb gemerkt door hun feedback echt iets betekent te hebben voor hen. Ik kreeg steun van het team en de leidinggevenden om mijn ambities te kunnen en mogen nastreven."
Anoniem
Cliënt
"Als ouder ben ik ontzettend tevreden over de jeugdhulp die Coach'EmUp heeft geboden aan mijn kind, Ahmed. We waren op zoek naar begeleiding die onze specifieke behoeften begreep. Coach'EmUp heeft een warme en empathische benadering, en heeft Ahmed geholpen om te gaan met uitdagingen op school en in het dagelijks leven. Dankzij de individuele ondersteuning en groepsactiviteiten heeft Ahmed meer zelfvertrouwen gekregen en zie ik positieve veranderingen in zijn gedrag en houding."
Sharella Visser
Gezinsbegeleiding cliënt
"Coach'EmUp heeft me enorm geholpen bij mijn re-integratieproces na een lange periode van werkloosheid. Ik had specifieke uitdagingen en zorgen tijdens mijn zoektocht naar werk. De re-integratiebegeleiders (Mourad) bij Coach'EmUp hebben me niet alleen praktische ondersteuning geboden, maar ook geholpen om mijn culturele achtergrond als kracht te gebruiken. Ze hebben me ondersteund bij het identificeren van mijn sterke punten en het ontwikkelen van een effectieve sollicitatiestrategie. Hun professionele begeleiding en aanmoediging hebben ervoor gezorgd dat ik nu weer vol vertrouwen op de arbeidsmarkt sta."
Marcello Windstong
Re-integratie cliënt
"Hele mooie organisatie, is er echt voor jou en denkt en kijkt echt met je mee. Hele fijne mensen, waar je terecht kan met een hart voor de medemens."
Destiny Kuyer
Cliënt
"Best goed, ze zijn vriendelijk. Ze luister goed naar je situatie. Ze geven fijne advies wat je kan gebruiken."
Anoniem
Cliënt
"‘Mijn band is heel goed met de coach en wij begrepen elkaar sinds dag eén."
Mohammed
Cliënt

Neem contact met ons op

Coach'EmUp
Omdat 't beter kan

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag,
09:00 uur t/m 18:00 uur 

Mailen?

Stuur een mail naar info@coachemup.nl

Niet tevreden?

Laten we samen kijken hoe we dit oplossen. Lees verder

Heb je vragen?

Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 070-7200 203

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Altijd als eerste op de hoogte van onze actuele ontwikkelingen?  Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de nieuwste updates, waardevolle informatie en handige tips!