Onze nieuwste initiatieven en projecten vind je op deze pagina. 

coachEmUp

MDT-traject: Niet hangen maar helpen. Voor jongeren tussen de 17 en 30 jaar oud in de regio Den Haag die hun talenten willen ontwikkelen, nieuwe mensen willen leren kennen en iets willen doen voor een ander en/of de samenleving is er het Coach’EmUp MDT traject.

Door middel van workshops, activiteiten, masterclasses en vrijwilligerswerk kunnen jongeren ontdekken wat ze kunnen, leuk vinden en welke studie of baan bij ze past.

Gezinnen aan zet – Met het initiatief ‘Gezinnen aan zet’ wil Coach’EmUp samen met ‘FNO Zorg voor kansen’ in de Haagse wijken Moerwijk en Morgenstond een vertrouwde omgeving voor gezinnen creëren waarin zij hun ervaringen durven delen.

De gezinnen kunnen hun zorgen en suggesties voor verbeteringen delen met politici en/of beleidsmakers in Den Haag die hier voor openstaan. Wij zorgen er voor dat de juiste organisaties en personen gekoppeld worden. Het doel? Kwetsbare gezinnen in hun kracht zetten en het beleidssysteem op de lange termijn veranderen.  

coach-em-up-islamitische-familie-op-de-bank

Werken bij Coach'EmUp

Bij Coach’EmUp geloven we in de kracht van teamwerk waardoor we samen het verschil in het leven van anderen kunnen maken. Wij zijn voortdurend in beweging en breiden ons team graag uit met getalenteerde collega’s. Deel jij onze visie en wil je je actief inzetten?

Kijk dan gauw of jouw ideale baan in ons vacatureoverzicht staat of stuur je open sollicitatie naar hr@coachemup.nl

We kijken uit naar jouw bericht!