"Werken bij Coach'EmUp"

Welkom bij Coach’EmUp, waar passie en groei samenkomen! Ben jij op zoek naar een boeiende en betekenisvolle carrière in de zorgsector? Wil je deel uitmaken van een dynamisch en gepassioneerd team dat zich inzet voor het ondersteunen en begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling? Dan ben je hier op de juiste plek!

Openstaande Vacatures

Bij Coach’EmUp geloven we dat het inspireren en empoweren van anderen de sleutel is tot succes en welzijn. We bieden een breed scala aan diensten op het gebied van jeugdhulp, persoonlijke begeleiding en re-integratie. Onze visie is gericht op het stimuleren van groei, veerkracht en zelfontplooiing bij onze cliënten, en dit kunnen we alleen bereiken met een team van toegewijde en talentvolle professionals. 

Wat maakt werken bij Coach’EmUp zo bijzonder? We bieden niet alleen een uitdagende en lonende werkomgeving, maar ook een cultuur waarin we elkaar ondersteunen, stimuleren en samen groeien. Hier kun je jouw passie en expertise tot uiting brengen en een verschil maken in het leven van anderen.

GZ-Psycholoog

Wij zijn op zoek naar een gedreven en ervaren GZ-psycholoog die ons team komt versterken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bieden van diagnostiek, behandeling en begeleiding aan cliënten met uiteenlopende psychische problematiek. 

Gedragswetenschapper

Wij zijn op zoek naar een Gedragswetenschapper met een afgeronde WO-opleiding. Je bent communicatief vaardig en hebt affiniteit met de doelgroep. Herken jij jezelf hierin en wil je ons team komen versterken? Aarzel niet en solliciteer dan direct!

Orthopedagoog

Als WO Orthopedagoog bij ons team ben je verantwoordelijk voor de behandeling en begeleiding van kinderen en jongeren met complexe psychische problematiek. Ben jij een deskundige, accuraat en een ervaren Orthopedagoog? 
Solliciteer dan nu!

Regiebehandelaar

Als Regiebehandelaar ben je verantwoordelijk voor de behandeling en begeleiding van kinderen en jongeren met psychische problematiek. Je hebt een coördinerende rol en werkt samen met het multidisciplinaire team. Ben jij een ervaren behandelaar met affiniteit voor de doelgroep? Solliciteer dan nu!

Psycholoog

Ben jij een ervaren Psycholoog en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij bieden een interessante functie binnen een dynamische omgeving. Kom ons team versterken en draag bij aan het verbeteren van de geestelijke gezondheid van kinderen en jongeren. Herken jij jezelf hierin? Eenvoudig solliciteren via onderstaand knopje.

Kind & Jeugdpsychiater

Kinderen, jongeren en volwassenen behandelen in een kleine innoverende organisatie? Maak kennis dan met Coach’EmUp. Wij zijn op zoek naar een Kinder- en jeugdpsychiater die ons team komt versterken. Ben jij een empathische en enthousiaste psychiater met affiniteit voor de doelgroep? Dan zoeken wij jou!