Ben jij op zoek naar een boeiende en betekenisvolle carrière in de zorgsector? Wil je deel uitmaken van een dynamisch en gepassioneerd team dat zich inzet voor het ondersteunen en begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling? Dan ben je hier op de juiste plek.

Openstaande Vacatures

Bij Coach’EmUp geloven we dat het inspireren en empoweren van anderen de sleutel is tot succes en welzijn. We bieden een breed scala aan diensten op het gebied van jeugdhulp, persoonlijke begeleiding en re-integratie. Onze visie is gericht op het stimuleren van groei, veerkracht en zelfontplooiing bij onze cliënten, en dit kunnen we alleen bereiken met een team van toegewijde en talentvolle professionals. 

Wat maakt werken bij Coach’EmUp zo bijzonder? We bieden niet alleen een uitdagende en jonge werkomgeving, maar ook een cultuur waarin we elkaar ondersteunen, stimuleren en samen groeien. Hier kun je jouw passie en expertise tot uiting brengen en een verschil maken in het leven van anderen.

Jeugdhulpverlener (SKJ)

Wil jij deel uitmaken van een team dat zich inzet voor het welzijn en de ontwikkeling van kinderen en jongeren? Heb je een passie voor jeugdzorg en ben je toegewijd aan het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving? Dan is dit jouw kans om je aan te sluiten bij CoachEmUp!

Junior HR medewerker

Wij zijn op zoek naar een Junior HR medewerker met een afgeronde HBO-opleiding. Heb jij minimaal 1 jaar ervaring in HR en de drive om bij te dragen aan een organisatie die zich inzet voor het welzijn van de samenleving? Aarzel niet en solliciteer dan direct.                                                                      

Financieel Administratief medewerker

Ter versterking van ons financiële team is Coach’EmUp op zoek naar een ambitieuze Financieel Administratief Medewerker. Ben jij op zoek naar een leuke baan in de financiële richting in een jong & dynamische team? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Regiebehandelaar

Als Regiebehandelaar ben je verantwoordelijk voor de behandeling en begeleiding van kinderen en jongeren met psychische problematiek. Je hebt een coördinerende rol en werkt samen met het multidisciplinaire team. Ben jij een ervaren behandelaar met affiniteit voor de doelgroep? Solliciteer dan nu!

Kind & Jeugdpsychiater

Kinderen, jongeren en volwassenen behandelen in een kleine innoverende organisatie? Maak kennis dan met Coach’EmUp. Wij zijn op zoek naar een Kinder- en jeugdpsychiater die ons team komt versterken. Ben jij een empathische en enthousiaste psychiater met affiniteit voor de doelgroep? Dan zoeken wij jou!

 

Orthopedagoog

Als WO Orthopedagoog bij ons team ben je verantwoordelijk voor de behandeling en begeleiding van kinderen en jongeren met complexe psychische problematiek. Ben jij een deskundige, accuraat en een ervaren Orthopedagoog? 
Solliciteer dan nu!

GZ-Psycholoog

Wij zijn op zoek naar een gedreven en ervaren GZ-psycholoog die ons team komt versterken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bieden van diagnostiek, behandeling en begeleiding aan cliënten met uiteenlopende psychische problematiek. 

Gedragswetenschapper

Wij zijn op zoek naar een Gedragswetenschapper met een afgeronde WO-opleiding. Je bent communicatief vaardig en hebt affiniteit met de doelgroep. Herken jij jezelf hierin en wil je ons team komen versterken? Aarzel niet en solliciteer dan direct!

Stage lopen bij Coach'EmUp

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek op HBO niveau? Bij Coach’EmUp geven we jou graag de kans de skills te ontwikkelen die bij jouw ambities en carrière passen.