Jeugdhulpverlening

Coach’EmUp beschikt over gespecialiseerde coaches die kinderen en ouders toegankelijke, oplossingsgerichte en cultuursensitieve jeugdhulpverlening kunnen bieden.

Samen werken aan passende jeugdhulpverlening

Bij Coach’EmUp zien we jeugdhulpverlening als het samenwerken met kinderen en hun families om te zorgen dat zij de ondersteuning krijgen die past bij hun leefwereld en behoeften. Dit doen we door respect, gelijkwaardigheid, empathie, transparantie en open communicatie centraal te stellen. We richten ons op het versterken van de ouder-kindrelatie en het verbeteren van opvoedvaardigheden. 

Jeugdhulp met praktische tips

Met een gezinsgerichte aanpak helpen we kinderen en jongeren tot en met 18 jaar om hun welzijn en ontwikkeling te verbeteren. Met onze jeugdhulp bouwen we aan sterke banden tussen de ouders en hun kinderen en leren ze de vaardigheden aan die de zelfredzaamheid vergroten. Zo krijg jij, of je nu kind bent of ouder, praktische tips mee die je direct kunt toepassen in het dagelijks leven. 

Jeugdhulpverlening van Coach’EmUp

Onder onze jeugdhulpverlening vallen de volgende diensten:

jeugdhulp coachemup jeugd

Ons proces

 1. Meld je aan via ons inschrijfformulier of neem contact met ons op
 2. Binnen 10 werkdagen kan je bij ons terecht voor een intakegesprek  
 3. Tijdens het intakegesprek kan je ons alles vertellen over jouw situatie 
 4. We maken samen een uniek plan van aanpak dat helemaal bij jou past 
 5. We gaan samen grote stappen maken zodat jij weer verder kan 

Samen sterk met gezinsbegeleiding van Coach'EmUp

Bij Coach’EmUp weten we dat gezinnen soms door moeilijke tijden gaan. Of het nu gaat om geldzorgen, problemen met opvoeden, of spanningen thuis, wij zijn er om je te helpen. Onze gezinsbegeleiding is er voor gezinnen die samen sterker willen worden en hun problemen willen aanpakken. 

Wat is gezinsbegeleiding? 

Gezinsbegeleiding is hulp voor het hele gezin. We kijken naar wat er speelt binnen jullie gezin en werken samen aan oplossingen. We helpen je om beter met elkaar te praten en elkaar te begrijpen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat iedereen in het gezin zich goed voelt en dat jullie als gezin sterk staan. Gezinsbegeleiding kan plaatsvinden in de vorm van individuele sessies met de ouders, systeemgesprekken of een combinatie van beide, afhankelijk van jullie behoeften en voorkeuren. 

Waarom kiezen voor gezinsbegeleiding bij Coach’EmUp?

Individuele begeleiding bij Coach'EmUp

Wat is individuele begeleiding?

Individuele begeleiding is een vorm van één op één jeugdhulpverlening waarbij we persoonlijk naar jou toe komen om ondersteuning te bieden op plaatsen waar je deze nodig hebt, zoals thuis, op school, of in de buurt. Deze begeleiding is gericht op jongeren die worstelen met schoolproblemen, thuisconflicten of emotionele uitdagingen zoals faalangst. We bieden praktische hulp die is afgestemd op jouw dagelijkse leven en specifieke behoeften. 

Hoe kan Coach’EmUp jou ondersteunen?

Bij Coach’EmUp helpen we je persoonlijk. We luisteren naar wat jij nodig hebt en bieden hulp die bij jou past. Onze begeleiders kunnen je bijvoorbeeld helpen om je huis netjes te houden, je tijd goed te plannen, of minder stress te hebben. Samen kijken we naar de beste manieren om jouw dagelijkse leven makkelijker en rustiger te maken. 

Opvoedondersteuning bij Coach'EmUp

Wat is opvoedondersteuning? 

Bij Coach’EmUp weten we dat opvoeden soms lastig kan zijn en je voor uitdagingen stelt waar je niet op voorbereid bent. Onze opvoedondersteuning is er om ouders te helpen met het opvoeden van hun kinderen. We bieden praktisch advies en ondersteuning aan ouders die zich afvragen hoe ze het beste kunnen reageren op de behoeften van hun kinderen. We helpen je zelfverzekerder te worden in je rol als ouder door je de nodige kennis en vaardigheden te geven.

Hoe kan Coach’EmUp jou ondersteunen? 

Onze deskundigen staan klaar om je te ondersteunen bij het maken van een warm en rustig thuis voor je gezin. Heb je hulp nodig bij het verbeteren van de sfeer thuis, wil je je kinderen helpen beter mee te doen op school, of zoek je tips voor de zindelijkheidstraining? Wij kunnen je ondersteunen bij deze en nog veel meer opvoedvragen. Ook als je verschillende manieren van opvoeden hebt in je gezin, helpen we je om hier samen goed uit te komen. We bieden niet alleen algemeen advies, maar zorgen ook voor een veilige plek waar je vrij kunt praten over wat jou en je gezin bezighoudt. Bij ons kun je open zijn over de uitdagingen die je tegenkomt, zonder oordeel. Bij Coach’EmUp ben je welkom met al je opvoedvragen. Samen zorgen we ervoor dat je je gesteund voelt en de juiste aanpak vindt voor jouw gezin. 

Drie redenen om voor opvoedondersteuning bij Coach’EmUp te kiezen:

Praktische ondersteuning bij Coach'EmUp

Wat is praktische ondersteuning?  

Praktische ondersteuning houdt in dat we je helpen met dagelijkse activiteiten en taken die je leven makkelijker maken. Of het nu gaat om het plannen van je dag, het op orde houden van je huis, of het meegaan naar afspraken, bij Coach’EmUp zorgen we ervoor dat je de steun krijgt die je nodig hebt om je leven op de rails te houden. Onze begeleiders werken nauw met je samen volgens een duidelijk plan, zodat je stap voor stap weer meer zelf de touwtjes in handen kunt nemen. 

Hoe kan Coach’EmUp jou ondersteunen?

Het leven kan soms overweldigend zijn, vooral als je te maken hebt met uitdagingen zoals autisme, AD(H)D, PTSS, depressie, dementie, schulden, verslaving, of het verlies van een partner. In zulke tijden kan het moeilijk zijn om overzicht te houden. Daarom bieden wij ondersteuning die je helpt met: 

 • Het maken van een duidelijke dagplanning. 
 • Ondersteuning in het huishouden. 
 • Begeleiding naar afspraken met artsen of op school. 
 • Samen boodschappen doen. 
 • Hulp bij het vinden van kinderopvang of naschoolse activiteiten. 
 • Het opstellen van persoonlijke doelen. 
familie-op-het-strand

Waarom kan Coach’EmUp jou helpen?

Jeugdhulp in de randstad

Onze jeugdhulpverlening is beschikbaar voor mensen uit de Randstad, waaronder de regio Haaglanden, Leidschendam, Den Haag, Zoetermeer, Westland, Delft, Rijswijk, Midden-Delfland, Rotterdam, Leiden en Gouda. Voor meer informatie over onze jeugdhulp en ons zorgprogramma kun je contact opnemen met onze zorgcoördinator Saloua Ouari via 070-7200 203 of info@coachemup.nl.