Op zoek naar een samenwerking met Coach’EmUp? Wij staan open voor partnerschappen met diverse organisaties, of je nu een bedrijf, professional, werkgever of zorgaanbieder bent. Samen streven we naar inclusiviteit en kansenvergroting voor multiculturele- of bi-culturele kinderen, jongeren en gezinnen, met gedeelde expertise voor een positieve impact.

Je bent welkom

Wij geloven in de kracht van samenwerking om een inclusieve samenleving te bevorderen en de kansen voor kinderen, jongeren en gezinnen met een bi-culturele achtergrond te vergroten. Denk jij hier hetzelfde over en wil je als organisatie of professional samenwerken met Coach’EmUp? Wij staan open voor partnerships en samenwerkingen met verschillende organisaties, waaronder bedrijven, professionals, beleidsmakers, werkgevers en zorgaanbieders. 

Neem contact op via onderstaande knop en we helpen je graag verder met je vragen over samenwerken met Coach’EmUp.

Samen sta je sterker

Bij Coach’EmUp bieden we de mogelijkheid om te sparren, brainstormen en kennis uit te wisselen. Samen kunnen we innovatieve oplossingen bedenken en nieuwe perspectieven verkennen op het gebied van jeugdhulp, persoonlijke begeleiding en re-integratie. We staan open voor het delen van expertise en het creëren van gezamenlijke projecten die bijdragen aan positieve veranderingen in de maatschappij. Als je geïnteresseerd bent in een zakelijke samenwerking of als je graag meer informatie wilt over de mogelijkheden, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om met jou en jouw organisatie samen te werken en zo gezamenlijk een verschil te maken voor de doelgroep die we bedienen. 

Onze partners

Vanuit de uitgangspunten van de jeugdwet brengen we het gesprek binnen de gehele omgeving van de jeugdigen op gang. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen, hiervoor werken we samen met vele organisaties. Dit zijn onze partners in de transitie: