Organisaties

Ben jij vertegenwoordiger van een organisatie, een professional of beleidmaker? Ben jij een persoon die zich als ambassadeur voelt van jouw organisatie? Wil jij in gesprek gaan met Coach’EmUp? 

Organisaties

Coach’EmUp biedt laagdrempelig een hoge kwaliteit van verschillende diensten aan organisaties. Met behulp van onze werkwijze en professionele aanbod kunnen wij eenvoudig met organisaties schakelen. Juist vanwege de veelzijdigheid en het maatwerk van onze aanpak is er veel mogelijk en biedt de praktijk perspectief waar bij nodig is.

pexels-fox-1595385

Jeugdhulp

Sta jij binnenkort op straat, ben jij dakloos of slaap jij al enige tijd bij vrienden op de bank en wil je graag ruimte voor jezelf?

Gezinsondersteuning

Lukt het jou niet om werk te vinden, word je afgewezen bij het solliciteren of ben je niet in het bezit van het juiste diploma?

Re-integratie

Meld uw werknemer vandaag nog bij BeauAvis en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen! Behoefte aan een adequaat re-integratie?

Samenwerken?

Vind een re-integratiebureau voor begeleiding van uw re-integratietraject. 3

Sherwin Blijdt

Mauricia Agustua

Bekijk onze recente verhalen

Wij doen dit door samen met cliënten te kijken op welke leefgebieden zij vastlopen en hoe we de problemen het hoofd kunnen bieden door het inzetten en ontwikkelen van de eigen kracht. De leefgebieden waar je mogelijk op kan vastlopen zijn wie ben ik als persoon, persoonlijke verzorging, communicatie, vrijetijdsbesteding, contacten aangaan en onderhouden en vrijetijdsbesteding.