Over Coach'EmUp

Welkom bij Coach’EmUp, waar we begrijpen dat het leven soms uitdagend en ingewikkeld kan zijn.  

Onze missie

Coach‘EmUp ‘empowert’ kinderen en (jong)volwassen en gezinnen om volwaardig mee te draaien in de maatschappij en sociaal isolement te doorbreken. Door ze te ondersteunen, hun talent te ontwikkelen en hun eigen krachten in te zetten, leren zij onafhankelijk te zijn en de regie in eigen handen te nemen en houden.  

Een team met een visie.

Onze visie is een samenleving waar iedereen mee doet en bij hoort en waar je, ongeacht je achtergrond, gelijke kansen krijgt. Ons team bestaat uit deskundige professionals met een diepgaand begrip voor cultuur, religie, taalbarrière en achtergrond. We werken laagdrempelig en gaan geen uitdaging uit de weg. Ontmoet onze oprichters en het team. 

CEU-team-medewerkers-Mourad

Mourad Ouari

Directeur & manager Re-integratie

CEU-team-medewerkers-Saloua

Saloua Ouari

Zorgcoördinator en Manager hulpverlening

Sabir Ben Azouz

Jeugdhulpverlener

Ayoub-Aydin-CoachEmUp

Ayoub Aydin

Projectmedewerker 

CEU-team-medewerkers-Anissa

Anissa Ait Khlaf

Ambulant begeleider

CEU-team-medewerkers-Shivani

Shivani Dwarka

Re-integratiecoach en Ambulant begeleider

CEU-team-medewerkers-Marianne

Marianne Walhout-Diependaal

Supervisor en strategisch adviseur

CEU-team-medewerkers-Randa

Randa Brkho

Jeugdhulpverlener

CEU-team-medewerkers-Rohit

Rohit Chauthie

Marketing stagiair

CEU-team-medewerkers-Cathelijne

Cathelijne van Broekhoven

Marketing stagiaire

CEU-team-medewerkers-Lenia

Lenia Mavrikis

Marketing en communicatie medewerker 

Youssra Zizaoui

Stagiaire jeugdhulpverlening & PGB

Mohamed Mokadmi

Jeugdhulpverlener

Vikri Idrissi

PGB medewerker

Rachida Ghodhbani

Projectmedewerker

Amina Douari

Projectmedewerker

Ozlem Sonmez

Gedragswetenschapper

Hafsa Mahraoui

MDT Project Lead

Ismail Salhi

PGB medewerker en re-integratiecoach

Samira Lamuadni 

Jeugdhulpverlener

Waar het allemaal begon..

Mourad Ouari, Haagse ondernemer, werd geboren in 1990 in Den Haag als zoon van Marokkaanse ouders. Hij groeide op in de Schilderswijk, een multiculturele wijk met veel sociale problemen. Na het succesvol afronden van de studie Bedrijfskunde in 2014 solliciteerde hij naar ruim 100 banen. Keer op keer werd hij afgewezen.

Met het vermoeden dat zijn afkomst en achternaam een rol speelden bij al deze afwijzingen besloot hij in 2015 een eigen stichting (StartUpYourLife) op te richten. Een initiatief met een sociaal hart voor mensen die ondersteuning nodig hadden om op de arbeidsmarkt komen.

Om gelijke kansen voor iedereen te kunnen creëren, zag Mourad in dat het belangrijk is bij de basis te starten. In 2016 richtte hij daarom ook Coach’EmUp op: een sociale onderneming die ernaar streeft sociaal isolement te doorbreken en kinderen vanaf vijf jaar, (jong)volwassenen en gezinnen, volwaardig mee te laten draaien in de maatschappij. Meer weten over oprichters Mourad en Saloua? Lees ‘In gesprek met’.

Onze partners

Vanuit de uitgangspunten van de jeugdwet brengen we het gesprek binnen de gehele omgeving van de jeugdigen op gang. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen, hiervoor werken we samen met vele organisaties. Dit zijn onze partners in de transitie:

Werken bij?

Kom werken bij Coach’EmUp

Werken bij Coach’EmUp, dat is jij samen met ruim 30+ gedreven collega’s je inzetten voor goede zorg voor mensen in Nederland. Met slimme processen om onze cliënten zelfredzaam en zelfvoorzienend te maken in de toekomst. Wat je doet bij Coach’EmUp, doet er toe. En daar zijn we best trots op. Iedere dag opnieuw.

Coach'EmUp: omdat het beter kan