Over Coach'EmUp

Ben je op zoek naar hulp van een organisatie die écht begrijpt waar jouw behoeften liggen? Bij Coach’EmUp zetten we ons al sinds 2016 in om iedereen te voorzien van persoonlijke en cultuursensitieve hulp.

Onze missie

Coach’EmUp ’empowert’ kinderen, (jong)volwassenen en gezinnen om volwaardig mee te draaien in de maatschappij en sociaal isolement te doorbreken. Door ze te ondersteunen, hun talent te ontwikkelen en hun eigen krachten in te zetten, leren zij onafhankelijk te zijn en de regie in eigen handen te nemen en houden. 

Ons geloof in diversiteit

Bij Coach’EmUp vinden we cultuursensitief werken heel belangrijk: elk gesprek en advies is gebaseerd op de unieke normen en waarden van de mensen die we helpen. We vinden het belangrijk om rekening te houden met de cultuur, taal, achtergrond en religie van iemand, want alleen zo kun je echt helpen. Onze coaches spreken vele talen, inclusief straattaal, en begrijpen verschillende culturen. Dit helpt ons om een sterke band op te bouwen en successen te behalen waar anderen falen. 

Een team met een visie

Onze visie is een samenleving waar iedereen mee doet en bij hoort en waar je, ongeacht je achtergrond, gelijke kansen krijgt. Ons team bestaat uit deskundige professionals met een diepgaand begrip voor cultuur, religie, taalbarriere en achtergrond. we werken laagdrempelig en gaan geen uitdaging uit de weg.

We blijven ons ontwikkelen

Bij Coach’EmUp volgen al onze teamleden regelmatig trainingen en behalen ze noodzakelijke certificeringen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Zo kunnen we de best mogelijke begeleiding en ondersteuning bieden aan onze cliënten.

Onze medewerkers

CEU-team-medewerkers-Mourad

Mourad Ouari

Directeur & manager Re-integratie

CEU-team-medewerkers-Saloua

Saloua Ouari

Zorgcoördinator en Manager hulpverlening

CEU-team-medewerkers-Anissa

Anissa Ait Khlaf

Ambulant begeleider

CEU-team-medewerkers-Shivani

Shivani Dwarka

Re-integratiecoach en Ambulant begeleider

CEU-team-medewerkers-Marianne

Marianne Walhout-Diependaal

Supervisor en strategisch adviseur

CEU-team-medewerkers-Randa

Randa Brkho

Jeugdhulpverlener

CEU-team-medewerkers-Rohit

Rohit Chauthie

Marketing stagiair

CEU-team-medewerkers-Cathelijne

Cathelijne van Broekhoven

Marketing stagiaire

CEU-team-medewerkers-Lenia

Lenia Mavrikis

Marketing en communicatie medewerker 

Youssra Zizaoui

Stagiaire jeugdhulpverlening & PGB

Logo Coach'EmUp

Vacature - ben jij onze nieuwe

Jeugdhulpverlener?

Vacature - ben jij onze nieuwe stagiair

Stagiair(e)?

Logo Coach'EmUp

Mohamed Mokadmi

Jeugdhulpverlener

Logo Coach'EmUp

Ismail Salhi

PGB medewerker en re-integratiecoach

Logo Coach'EmUp

Rachida Ghodhbani

Projectmedewerker

Vacature - ben jij onze nieuwe

Projectmedewerker?

Logo Coach'EmUp

Ozlem Sonmez

Gedragswetenschapper

Hafsa Mahraoui

MDT Project Lead

Waar het allemaal begon..

Mourad Ouari, Haagse ondernemer, werd geboren in 1990 in Den Haag als zoon van Marokkaanse ouders. Hij groeide op in de Schilderswijk, een multiculturele wijk met veel sociale problemen. Na het succesvol afronden van de studie Bedrijfskunde in 2014 solliciteerde hij naar ruim 100 banen. Keer op keer werd hij afgewezen.

Met het vermoeden dat zijn afkomst en achternaam een rol speelden bij al deze afwijzingen besloot hij in 2015 een eigen stichting (StartUpYourLife) op te richten. Een initiatief met een sociaal hart voor mensen die ondersteuning nodig hadden om op de arbeidsmarkt komen.

Om gelijke kansen voor iedereen te kunnen creëren, zag Mourad in dat het belangrijk is bij de basis te starten. In 2016 richtte hij daarom ook Coach’EmUp op: een sociale onderneming die ernaar streeft sociaal isolement te doorbreken en kinderen vanaf vijf jaar, (jong)volwassenen en gezinnen, volwaardig mee te laten draaien in de maatschappij. Meer weten over oprichters Mourad en Saloua? Lees ‘In gesprek met’.

Onze partners

Vanuit de uitgangspunten van de jeugdwet brengen we het gesprek binnen de gehele omgeving van de jeugdigen op gang. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen, hiervoor werken we samen met vele organisaties, zoals het Nationaal Zakat Fonds. Dit zijn onze partners in de transitie. 

Werken bij?

Kom werken bij Coach’EmUp

Werken bij Coach’EmUp, dat is jij samen met ruim 30+ gedreven collega’s je inzetten voor goede zorg voor mensen in Nederland. Met slimme processen om onze cliënten zelfredzaam en zelfvoorzienend te maken in de toekomst. Wat je doet bij Coach’EmUp, doet er toe. En daar zijn we best trots op. Iedere dag opnieuw.

Coach'EmUp: omdat het beter kan

Waar wij niet bij kunnen helpen:  dakloosheid, loverboyproblematiek, GGZ problematiek en scheidingsproblematiek. Heb je hier toch hulp bij nodig, dan verwijzen we je graag verder.