Over Coach'EmUp

Onze missie is om te helpen bij het bevorderen van zelfredzaamheid en zelfvoorzienendheid. Onze begeleiding is gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling, zodat onze cliënten beter voorbereid zijn op de uitdagingen die ze in hun toekomst tegenkomen. Onze ambulante begeleiding, jeugdhulpverlening en re-integratie diensten bieden de benodigde tools voor zelfredzaamheid en regie in eigen hand. 

Ons Team

Bij Coach’EmUp geloven we in de kracht van teamwerk waardoor we samen het verschil in het leven van anderen kunnen maken. Wij zijn voortdurend in beweging en breiden ons team graag uit met getalenteerde collega’s die onze visie delen en maatschappelijk ook van betekenis willen zijn. 

Mourad Ouari

Directeur & Manager Re-integratie

1650783942229

Mariëlle Wittkampf

Jeugdhulpverlener

Ayoub-Aydin-CoachEmUp

Ayoub Aydin

Project Medewerker 

Binnenkort gaat ons team

op de foto en vind je hier al onze collega’s 

Binnenkort gaat ons team

op de foto en vind je hier al onze collega’s

Coach'EmUp, omdat het beter kan

Onze partners

Vanuit de uitgangspunten van de jeugdwet brengen we het gesprek binnen de gehele omgeving van de jeugdigen op gang. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen, hiervoor werken we samen met vele organisaties. Dit zijn onze partners in de transitie:

Werken bij?

Kom werken bij Coach’EmUp

Werken bij Coach’EmUp, dat is jij samen met ruim 30+ gedreven collega’s je inzetten voor goede zorg voor mensen in Nederland. Met slimme processen om onze cliënten zelfredzaam en zelfvoorzienend te maken in de toekomst. Wat je doet bij Coach’EmUp, doet er toe. En daar zijn we best trots op. Iedere dag opnieuw.