UWV Modulaire dienstverlening

Coach’EmUp is gespecialiseerd in het begeleiden van bi-culturele jongvolwassenen. Echter wij doen ook meer. Wij begeleiden ook mensen zonder startkwalificaties, thuiszitters en/of voortijdig schoolverlaters, kandidaten met een Wajong en/of WIA-uitkering en/of ziektewetuitkering. 
Iedereen die ons hulp nodig heeft is welkom.

Modulaire dienstverlening via Coach'EmUp

Onze missie is dat een ieder zelfredzaam en zelfvoorzienend wordt in een inclusieve samenleving. Wij staan er voor dat iedereen een eerlijke kans krijgt om volwaardig te participeren op de arbeidsmarkt. Hoe mooi is het als we kunnen bevorderen wat verbindt en wegnemen wat verdeelt. Wat ons verbindt, is het verlangen om ergens bij te horen en onze talenten te benutten. Dat komt nergens beter tot uitdrukking dan in werk. Het is niet altijd even makkelijk om een baan te krijgen als je geen ervaring hebt of geen diploma’s en wellicht zijn er nog dingen dat via ons trajct waar wij nog rekening mee moeten houden.

coachemup-business

Re-integratie met Coach'EmUp:
jouw partner in arbeidsmarktstappen

Coach’EmUp streeft ernaar jongvolwassenen op weg te helpen naar de arbeidsmarkt. Het doel van onze begeleiding is ervoor zorgen dat onze cliënten meedoen in de maatschappij. Het doel is om cliënten binnen Modulaire Dienstverlening is dat zij, na het traject, er weer aan toe zijn om de volgende  stappen te zetten richting de arbeidsmarkt.Cliënten van Coach’EmUp zijn vaak mensen met een bi-culturele achtergrond die te maken hebben met multi-problematiek, we hebben ervaring met uitdagende gevallen. Wij gaan hierbij altijd de uitdaging aan en boeken vaak tegen verachtingen in successen. Wij inspireren onze cliënten om  te denken in mogelijkheden en kansen. En hebben hiermee succes. Lees vooral onze succesverhalen, als je wilt weten wat wij met succes bedoelen. Lees het verhaal verder van Nordin.