Werkfit Maken UWV

Coach’EmUp is gespecialiseerd in het begeleiden van kwetsbare (bi-culturele) jongvolwassenen tot en met 35 jaar, echter begeleiden wij iedereen die onze ondersteuning nodig heeft. Hierbij kan er gedacht worden aan mensen zonder startkwalificaties, thuiszitters en/of voortijdig schoolverlaters, kandidaten met een Wajong en/of WIA uitkering en/of Ziektewetuitkering. Cliënten van Coach’EmUp zijn vaak mensen met een bi-culturele achtergrond die kampen met multiproblematiek, we hebben ervaring met uitdagende gevallen. Wij gaan hierbij altijd de uitdaging aan en boeken vaak tegen verwachtingen in successen.

Werkfit maken UWV

Coach’EmUp maakt gebruik van verschillende methodieken, methoden en instrumenten. Wij passen onder andere het volgende toe om onze cliënten te helpen; oplossingsgericht werken, motiverende gespreksvoering, taakgerichte hulpverlening, de peer-to-peer methode, de vrijbaan empowerment en de cirkel van gedragsverandering. De verschillende ondersteunings- en begeleidingsmethoden zijn afhankelijk van de hulpvraag en mogelijkheden van de cliënt. Vervolgens ligt de keuze bij de professionals om een methode of een combinatie van methoden en instrumenten te kiezen die het meest effectief zullen zijn om de gestelde doelen van de cliënt te bereiken.

Re-integratie

Re-integratie met Coach'EmUp:
jouw partner in arbeidsmarktstappen

Ben jij op zoek naar professionele ondersteuning bij jouw re-integratie naar de arbeidsmarkt? Coach’EmUp biedt drie modules van de Modulaire Dienstverlening van het UWV aan om jou te helpen bij het zetten van die belangrijke eerste stappen. Onze ervaren coaches werken samen met jou samen om jouw vaardigheden en sterke punten te identificeren en een plan van aanpak te ontwikkelen dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften en doelen.

Bij Coach’EmUp weten we dat re-integratie een persoonlijk proces is en dat er geen one-size-fits-all oplossing bestaat. Daarom benaderen wij elk geval met een persoonlijke aanpak, waarbij jouw behoeftes centraal staan. Of het nu gaat om het vinden van een passende baan, het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden of het vergroten van jouw zelfvertrouwen, wij werken samen met jou om de beste resultaten te bereiken. Kies Coach’EmUp als jouw partner in jouw re-integratietraject en maak die belangrijke stappen naar een succesvolle toekomst op de arbeidsmarkt.

Ben jij toe aan deelname aan de modulaire re-integratiediensten van het UWV? Bij Coach’EmUp ben jij aan het juiste adres. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen? Neem dan contact op via de onderstaande knop. 

Participatie interventie

Het kan voorkomen dat je door de voorgenoemde belemmeringen lang en geïsoleerd thuis komt te zitten. Bij de module participatie interventie focussen wij er daarom op om jouw maatschappelijke deelname te vergroten en je sociaal isolement te doorbreken.

Bevorderen Maatschappelijke Deelname

 Coach’EmUp ondersteunt je bij het versterken van je motivatie, zelfbeeld en zelfvertrouwen. Daarnaast ondersteunen wij jou bij het zetten van de eerste stappen, op jouw tempo.

Begeleiding bij scholing

 Indien je werkfit bent (gemaakt) en het UWV heeft vastgesteld dat je scholing nodig hebt om aan het werk te gaan, maar het je nog niet lukt om dit zelfstandig door te lopen, kan CoachEmUp jou hierbij coachen en ondersteunen.

Naar Werk

Met het Werkfit traject ondersteunen wij jou bij het zetten van de stappen richting de arbeidsmarkt. Wij vestigen onze focus op drie aandachtsgebieden, zoals het versterken van de werknemersvaardigheden, het verbeteren van de persoonlijke effectiviteit en arbeidsmarktpositie in kaart brengen.