Ontevreden?

Het team van Coach’EmUp doet altijd zijn uiterste best om jou zo goed mogelijk te ondersteunen. Toch kan het gebeuren dat je niet tevreden bent met wat wij doen. 

Ben je het niet eens met een beslissing? Heb je het gevoel dat je niet juist behandeld bent? Vind je dat er dingen in je plan of afspraken staan die niet kloppen? Of gaan de zaken niet zoals we hadden afgesproken? 

Als je niet tevreden bent over onze hulpverlening of aanpak, willen we jou vragen eerst in gesprek te gaan met jouw hulpverlener van Coach’EmUp. Zo kun je er samen over praten en hopelijk samen een oplossing vinden voor jouw situatie. 

Begeleiding

Vastgelopen?

Loop je vast en kom je er niet uit met je hulpverlener? Dan is het mogelijk om contact op te nemen met JeugdStem. Deze onafhankelijke organisatie is er voor kinderen, jongeren, ouders en pleegouders die te maken krijgen met jeugdzorg. De vertrouwenspersoon kan jou o.a. informeren over wat je rechten zijn, hoe je je klacht kan verwoorden en hoe je deze kan indienen.  

Klacht indienen?

Heb je met ons gesproken en kom je er nog steeds niet uit? Dan kun je ook een klacht indienen bij Erisietsmisgegaan. Dit is een onafhankelijke organisatie waar Coach’EmUp bij is aangesloten.