UWV Modulaire dienstverlening

Coach’EmUp is gespecialiseerd in het begeleiden van kwetsbare (bi-culturele) jongvolwassenen tot en met 35 jaar, echter begeleiden wij iedereen die onze ondersteuning nodig heeft. Hierbij kan er gedacht worden aan mensen zonder startkwalificaties, thuiszitters en/of voortijdig schoolverlaters, kandidaten met een Wajong en/of WIA uitkering en/of Ziektewetuitkering. Cliënten van Coach’EmUp zijn vaak mensen met een bi-culturele achtergrond die kampen met multiproblematiek, we hebben ervaring met uitdagende gevallen. Wij gaan hierbij altijd de uitdaging aan en boeken vaak tegen verwachtingen in successen.

Wij sluiten dus niemand uit.  

Modulaire dienstverlening via Coach'EmUp

Onze missie is dat een ieder zelfredzaam en zelfvoorzienend wordt in een inclusieve samenleving. Wij staan er voor dat iedereen een eerlijke kans krijgt om volwaardig te participeren op de arbeidsmarkt. Hoe mooi is het als we kunnen bevorderen wat verbindt en wegnemen wat verdeelt. Wat ons verbindt, is het verlangen om ergens bij te horen en onze talenten te benutten. Dat komt nergens beter tot uitdrukking dan in werk. Het is niet altijd even makkelijk om de arbeidsmarkt op te komen. Vaak kan een gebrek aan ervaring, een starterskwalificatie of het hebben van een arbeidsbeperking voor veel belemmeringen zorgen. Coach’EmUp streeft ernaar jongvolwassenen op weg te helpen naar de arbeidsmarkt. Het doel van onze begeleiding binnen Modulaire Dienstverlening is dat je, na het traject, er weer aan toe bent om de volgende  stappen te zetten richting de arbeidsmarkt.

coachemup-business

Re-integratie met Coach'EmUp:
jouw partner in arbeidsmarktstappen

Ben jij op zoek naar professionele ondersteuning bij jouw re-integratie naar de arbeidsmarkt? Coach’EmUp biedt drie modules van de Modulaire Dienstverlening van het UWV aan om jou te helpen bij het zetten van die belangrijke eerste stappen. Onze ervaren coaches werken samen met jou samen om jouw vaardigheden en sterke punten te identificeren en een plan van aanpak te ontwikkelen dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften en doelen.

Bij Coach’EmUp weten we dat re-integratie een persoonlijk proces is en dat er geen one-size-fits-all oplossing bestaat. Daarom benaderen wij elk geval met een persoonlijke aanpak, waarbij jouw behoeftes centraal staan. Of het nu gaat om het vinden van een passende baan, het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden of het vergroten van jouw zelfvertrouwen, wij werken samen met jou om de beste resultaten te bereiken. Kies Coach’EmUp als jouw partner in jouw re-integratietraject en maak die belangrijke stappen naar een succesvolle toekomst op de arbeidsmarkt.

Ben jij toe aan deelname aan de modulaire re-integratiediensten van het UWV? Bij Coach’EmUp ben jij aan het juiste adres. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of heb je vragen? Neem dan contact op via de onderstaande knop. 

Participatie interventie

Het kan voorkomen dat je door de voorgenoemde belemmeringen lang en geïsoleerd thuis komt te zitten. Bij de module participatie interventie focussen wij er daarom op om jouw maatschappelijke deelname te vergroten en je sociaal isolement te doorbreken.

Bevorderen Maatschappelijke Deelname

 Coach’EmUp ondersteunt je bij het versterken van je motivatie, zelfbeeld en zelfvertrouwen. Daarnaast ondersteunen wij jou bij het zetten van de eerste stappen, op jouw tempo.

Begeleiding bij scholing

 Indien je werkfit bent (gemaakt) en het UWV heeft vastgesteld dat je scholing nodig hebt om aan het werk te gaan, maar het je nog niet lukt om dit zelfstandig door te lopen, kan CoachEmUp jou hierbij coachen en ondersteunen.

Naar Werk

Met het Werkfit traject ondersteunen wij jou bij het zetten van de stappen richting de arbeidsmarkt. Wij vestigen onze focus op drie aandachtsgebieden, zoals het versterken van de werknemersvaardigheden, het verbeteren van de persoonlijke effectiviteit en arbeidsmarktpositie in kaart brengen.

Sherwin Blijdt

Mauricia Agustua

Jarenlange ervaring binnen Coach'EmUp

Wij doen dit door samen met cliënten te kijken op welke leefgebieden zij vastlopen en hoe we de problemen het hoofd kunnen bieden door het inzetten en ontwikkelen van de eigen kracht. De leefgebieden waar je mogelijk op kan vastlopen zijn wie ben ik als persoon, persoonlijke verzorging, communicatie, vrijetijdsbesteding, contacten aangaan en onderhouden en vrijetijdsbesteding.