Re-integreren

Ben je lang ziek geweest of kun je niet meer werken? Dan kunnen wij samen met het UWV jou helpen om weer aan het werk te gaan.  

Samen met Coach'EmUp aan de slag

Wij zorgen dat je je weer sterk voelt. Dat doen we door goed naar je te luisteren en je te helpen. We letten op hoe je je voelt en hoe je eraan toe bent. Samen met jou zoeken we naar werk dat bij je past. We geven je tips om je weer blij en zinvol te voelen. We gaan je leren wat je goed kunt en wat je nog kunt leren. Dat doen we met coaching en training, en soms ook door je te laten werken. We leren je hoe je je uitdagingen kunt oplossen. We willen dat je meer kansen hebt om een leuke, normale baan of daginvulling te vinden. 

UWV multiproblematiek

Persoonlijk

Wij vinden het belangrijk om jou persoonlijk te kennen. Zo weten we wat jij belangrijk vindt of waar je tegenaan loopt in het dagelijks leven. Als je aan de slag gaat met één van onze re-integratiecoaches of adviseurs, zorgen we ervoor dat je een re-integratiecoach of re-integratieadviseur krijgt die bij jou in de buurt woont. Ook zorgen we dat deze persoon weet wat jouw problemen zijn. Zo kun je elkaar beter begrijpen. Dat is fijn, toch? 

Op maat voor jou

Elke begeleiding is uniek, want het wordt helemaal op maat gemaakt voor jou als persoon. Coach’EmUp heeft al veel werkzoekenden succesvol begeleid naar passend en duurzaam werk. Het is soms een lastige opgave, maar samen komen we er meestal wel uit. Het is belangrijk dat je je prettig voelt bij ons, want tijdens het traject bouw je een vertrouwensband op met je coach. 

Uitvinden of je een klik met ons hebt?