Stage Social Work - HBO

Ben jij een derde- of vierdejaars HBO-student en op zoek naar een stageplek waar je écht het verschil kunt maken? Bij een organisatie die midden in de samenleving staat?

Bij Coach’EmUp bieden we jou de kans om je talenten te benutten in een dynamische en multiculturele omgeving. Wij zijn op zoek naar gedreven HBO-studenten Social Work of Pedagogiek (3e of 4e jaar) die klaar zijn voor een uitdagende en leerzame stage van een jaar. Iets voor jou? Lees dan snel verder! 

Wat ga je doen?

  • Begeleiden van cliënten: Help onze cliënten op weg naar een betere toekomst.
  • Bemiddelen tussen cliënten en instanties: Word de bruggenbouwer die onze cliënten nodig hebben.
  • Schrijven van rapportages en ondersteuningsplannen: Leg jouw inzichten en ervaringen vast.
  • Voeren van gesprekken: Ontwikkel je communicatievaardigheden door het voeren van betekenisvolle gesprekken.
  • Cliënten begeleiden naar een betere toekomst: Maak echt verschil in de levens van anderen. 

Wat verwachten wij van jou?

Wat kan je van ons verwachten?

Enthousiast geworden?

We zien jouw sollicitatie dan graag tegemoet. Ben je een match? Dan nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek op ons kantoor in Rijswijk of Den Haag (we staan open voor een online sollicitatiegesprek). Zou jij graag stage bij ons willen lopen of wil je meer informatie? Neem dan snel contact op met ons HR-team via telefoonnummer 06-18624579 of stuur een e-mail naar hr@coachemup.nl 

Over Coach'EmUp

Coach’EmUp is een gespecialiseerde jeugdhulpverleningsorganisatie die zich richt op het bieden van laagdrempelige, oplossingsgerichte en cultuur sensitieve behandeling en begeleiding aan jeugdigen en hun ouders. Onze zorgvuldig geselecteerde en continu getrainde professionals beschikken over de nodige competenties en intrinsieke motivatie om jeugdigen te begrijpen en te helpen en hechten veel waarde aan respect, gelijkwaardigheid, empathie, transparantie en open communicatie. Door middel van creatieve en speelse werkvormen, gericht op het versterken van de eigen kracht van de cliënt en het aanleren van vaardigheden, streven we naar verbetering van het welzijn en de ontwikkeling van jeugdigen en versterking van de ouder-kindrelatie. Onze professionals bewegen flexibel mee in de leefwereld van de cliënt en hebben ruime ervaring in het werken met jeugdigen en ouders met verschillende culturele achtergronden. 

Join jij ons team?

Een werkomgeving waar jouw carrière en ontwikkeling centraal staan.