Stage Finance & Control

Ben jij op zoek naar een HBO meewerkstage/afstudeerstage vanaf februari 2024 waarin je de kneepjes van het Finance vak kan leren? Lees dan snel verder! Want bij Coach’EmUp en HireUp hebben we nog plaats voor een leergierige, zelfstandige en enthousiaste stagiair(e).

Kom en doe met ons mee!​

Bij Coach’EmUp geloven we in de kracht van teamwerk waardoor we samen het verschil in het leven van anderen kunnen maken. Wij zijn voortdurend in beweging en breiden ons team graag uit met getalenteerde collega’s die onze visie delen en maatschappelijk ook van betekenis willen zijn

Wat ga je doen?

  • Ondersteuning geven bij jaarrekening
  • Crediteuren-en debiteurenadministratie
  • Het controleren van werkzaamheden
  • Het voorbereiden van prognoses
  • Meedenken in bedrijfsprocessen
  • Helpen met begrotingen opstellen
  • Het verwerken van diverse facturen in het boekhoudprogramma
  • Bovenstaande werkzaamheden verricht je voor zowel Coach’EmUp als HireUp

Wat kun je van ons verwachten?

Stuur je CV en motivatiebrief naar onze HR-afdeling.

Wat verwachten wij van jou?

Over Coach'EmUp en HireUp

Coach’EmUp is een gespecialiseerde jeugdhulpverleningsorganisatie die zich richt op het bieden van laagdrempelige, oplossingsgerichte en cultuur sensitieve behandeling en begeleiding aan jeugdigen en hun ouders. Onze zorgvuldig geselecteerde en continu getrainde professionals beschikken over de nodige competenties en intrinsieke motivatie om jeugdigen te begrijpen en te helpen en hechten veel waarde aan respect, gelijkwaardigheid, empathie, transparantie en open communicatie. Door middel van creatieve en speelse werkvormen, gericht op het versterken van de eigen kracht van de cliënt en het aanleren van vaardigheden, streven we naar verbetering van het welzijn en de ontwikkeling van jeugdigen en versterking van de ouder-kindrelatie. Onze professionals bewegen flexibel mee in de leefwereld van de cliënt en hebben ruime ervaring in het werken met jeugdigen en ouders met verschillende culturele achtergronden. 

HireUp is het ‘zusje van’ Coach’EmUp en is een uitzendbureau dat op allerlei manieren kansen creëert voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. HireUp is een organisatie die streeft naar een samenleving waarin iedereen gelijk is.

HireUp richt zich voornamelijk op young professionals, die afgestudeerd zijn op niveau maar moeite hebben met het vinden van een passende baan. Altijd en overal ziet HireUp mogelijkheden om de participatie van onze kandidaten te vergroten. De organisatie is jong en ziet altijd mogelijkheden om zichzelf te verbeteren.

Join jij ons team?

Een werkomgeving waar jouw carrière en ontwikkeling centraal staan. 

Procedure

We zien jouw sollicitatie dan graag tegemoet. Op werkdagen nemen we binnen 48 uur contact met je op. Ben je een match? Dan nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek op ons kantoor in Rijswijk (we staan open voor een online sollicitatiegesprek). Wie weet word jij dan wel onze aanwinst als Finance stagiair(e)! Zou jij graag willen werken bij ons of wil je meer informatie? Neem dan contact op met het HR Team op +31 6 18624579