Vacature Gedragswetenschapper

Wij zijn op zoek naar een Gedragswetenschapper met een afgeronde WO-opleiding. Je bent communicatief vaardig en hebt affiniteit met de doelgroep. Herken jij jezelf hierin en wil je ons team komen versterken? Aarzel niet en solliciteer dan direct!

Over de vacature

Als gedragswetenschapper ben jij de specialist die gedragsanalyses uitvoert en interventieplannen ontwikkelt voor individuen en groepen met gedragsproblemen. Je werkt nauw samen met een multidisciplinair team van professionals en hebt een scherp oog voor detail. Jouw analytische vaardigheden, communicatievaardigheden en kennis van wet- en regelgeving maken jou onmisbaar in deze belangrijke en verantwoordelijke functie. Verander levens en verbeter de wereld als gedragswetenschapper. 

coachEmUp

Over Coach'EmUp

Coach’EmUp is een gespecialiseerde jeugdhulpverleningsorganisatie die zich richt op het bieden van laagdrempelige, oplossingsgerichte en cultuur sensitieve behandeling en begeleiding aan jeugdigen en hun ouders. Hun zorgvuldig geselecteerde en continu getrainde professionals beschikken over de nodige competenties en intrinsieke motivatie om de jeugdigen te begrijpen en te helpen, en hechten veel waarde aan respect, gelijkwaardigheid, empathie, transparantie en open communicatie. Door middel van creatieve en speelse werkvormen, gericht op het versterken van de eigen kracht van de cliënt en het aanleren van vaardigheden, streven we naar verbetering van het welzijn en de ontwikkeling van jeugdigen en versterking van de ouder-kindrelatie. Hun professionals bewegen flexibel mee in de leefwereld van de cliënt en hebben ruime ervaring in het werken met jeugdigen en ouders met verschillende culturele achtergronden.

Werkzaamheden als gedragswetenschapper

  • Je stelt behandelplannen op, evalueert deze en coördineert en bewaakt de ingezette behandeling;
  •  Je verricht onderkennende/screenende diagnostiek; 
  • Je voert ouder/systeemgesprekken;
  • Je levert een inhoudelijke bijdrage aan (door)ontwikkeling van behandelprogramma’s en beleid; 
  • Je coacht het team van begeleiders en voorziet hen van adviezen; 
  • Je waarborgt de kwaliteit en deskundigheid van het team. 
  •  

Join jij ons team?

Een werkomgeving waar jouw carrière en ontwikkeling centraal staan. 

Eisen:

Als orthopedagoog dien je te beschikken over:

Wat bieden wij

Als orthopedagoog dien je te beschikken over:

Stuur je CV en motivatiebrief naar onze HR-afdeling.

Join jij ons team?

Een werkomgeving waar jouw carrière en ontwikkeling centraal staan. 

Procedure

Grijp deze kans om deel uit te maken van ons team en samen te werken aan een betere toekomst. Solliciteer nu en laat ons zien wat je in huis hebt! We kijken uit naar je reactie en wie weet word jij onze nieuwe Gedragswetenschapper.  Ben jij geïnteresseerd in deze vacature en wil je meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact op met ons HR-team via telefoonnummer 06-18624579 of stuur ons een e-mail naar hr@coachemup.nl

We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jouw carrière naar nieuwe hoogten te tillen!