Vacature Junior HR medewerker

Op zoek naar een betekenisvolle HR startersbaan voor 20 uur in de week? Ben jij gepassioneerd over het ondersteunen van jeugdigen en hun families? Heb je minimaal 1 jaar ervaring in HR en de drive om bij te dragen aan een organisatie die zich inzet voor het welzijn van de samenleving?

Wat ga je doen?

  • Samen met het MT en de adviseurs het HR-beleid ontwikkelen wat past bij een organisatie in ontwikkeling.
  • Samen met het MT en adviseurs een bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van de organisatie en de ontwikkeling van professionals.
  • Actief bijdragen aan strategische personeelsplanning, waarbij je samenwerkt met het MT om de juiste mensen op de juiste posities te plaatsen voor de komende periode.
  • Ondersteunen bij het wervingsproces, waaronder het opstellen van vacatures, screeningsgesprekken voeren en kandidaten selecteren.
  • Personeel begeleiden omtrent instroom, doorstroom en uitstroom.
  • Bijdragen aan de ontwikkeling van medewerkers en het faciliteren van trainingen.
  • Fungeren als aanspreekpunt voor HR-gerelateerde vragen van medewerkers.
  • Rapportages verzorgen voor het MT over personeelsgegevens en effecten van HR beleid.

Over Coach'EmUp

Coach’EmUp is een gespecialiseerde jeugdhulpverleningsorganisatie die zich richt op het bieden van laagdrempelige, oplossingsgerichte en cultuur sensitieve behandeling en begeleiding aan jeugdigen en hun ouders. Onze zorgvuldig geselecteerde en continu getrainde professionals beschikken over de nodige competenties en intrinsieke motivatie om jeugdigen te begrijpen en te helpen en hechten veel waarde aan respect, gelijkwaardigheid, empathie, transparantie en open communicatie. Door middel van creatieve en speelse werkvormen, gericht op het versterken van de eigen kracht van de cliënt en het aanleren van vaardigheden, streven we naar verbetering van het welzijn en de ontwikkeling van jeugdigen en versterking van de ouder-kindrelatie. Onze professionals bewegen flexibel mee in de leefwereld van de cliënt en hebben ruime ervaring in het werken met jeugdigen en ouders met verschillende culturele achtergronden. 

Wat verwachten wij van jou?

Wat kan je van ons verwachten?

Stuur je CV en motivatiebrief naar onze HR-afdeling.

Join jij ons team?

Een werkomgeving waar jouw carrière en ontwikkeling centraal staan. 

Procedure

Grijp jouw kans om deel uit te maken van ons team en samen te werken aan een betere toekomst. Solliciteer nu en laat ons zien wat je in huis hebt! We kijken uit naar je reactie en wie weet word jij onze nieuwe Junior HR medewerker. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature en wil je meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact op met ons HR-team via telefoonnummer 06-18624579 of stuur ons een e-mail naar hr@coachemup.nl

We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jouw carrière naar een nieuwe hoogte te tillen!