Vacature re-integratie Coach

Word onze nieuwe Re-integratie Coach en help anderen hun weg terug te vinden naar werk en welzijn. 

Ben jij een empathische en resultaatgerichte coach met een passie voor het begeleiden van individuen tijdens hun re-integratietraject? Heb je ervaring in het ondersteunen van mensen die te maken hebben gehad met ziekte, letsel of andere uitdagingen bij het vinden van passend werk? Dan zijn wij op zoek naar jou

Wat ga je doen?

  • Individuele coaching: Je biedt persoonlijke ondersteuning aan cliënten, waarbij je hen helpt om hun zelfvertrouwen te herwinnen, hun vaardigheden te ontwikkelen en hun carrièredoelen te realiseren.
  • Job search begeleiding: Je assisteert cliënten bij het vinden van passende banen door het bieden van hulp bij sollicitaties, het opstellen van CV’s en het voorbereiden van sollicitatiegesprekken.
  • Skill development: Je helpt cliënten bij het ontwikkelen van relevante vaardigheden en competenties die nodig zijn voor een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt, zoals communicatie, time management en stress management.

Wat kun je van ons verwachten?

Wat verwachten wij van jou?

Over Coach'EmUp

Coach’EmUp is een gespecialiseerde jeugdhulpverleningsorganisatie die zich richt op het bieden van laagdrempelige, oplossingsgerichte en cultuur sensitieve behandeling en begeleiding aan jeugdigen en hun ouders. Onze zorgvuldig geselecteerde en continu getrainde professionals beschikken over de nodige competenties en intrinsieke motivatie om jeugdigen te begrijpen en te helpen en hechten veel waarde aan respect, gelijkwaardigheid, empathie, transparantie en open communicatie. Door middel van creatieve en speelse werkvormen, gericht op het versterken van de eigen kracht van de cliënt en het aanleren van vaardigheden, streven we naar verbetering van het welzijn en de ontwikkeling van jeugdigen en versterking van de ouder-kindrelatie. Onze professionals bewegen flexibel mee in de leefwereld van de cliënt en hebben ruime ervaring in het werken met jeugdigen en ouders met verschillende culturele achtergronden. 

Join jij ons team?

Een werkomgeving waar jouw carrière en ontwikkeling centraal staan. 

Procedure

Grijp jouw kans om deel uit te maken van ons team en samen te werken aan een betere toekomst. 
Solliciteer nu en laat ons zien wat je in huis hebt. We kijken uit naar je reactie en wie weet word jij onze nieuwe re-integratie coach. Ben jij geïnteresseerd in deze vacature en wil je meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact op met ons HR-team via telefoonnummer 06-18624579 of stuur ons een e-mail naar hr@coachemup.nl

We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jouw carrière naar een nieuwe hoogte te tillen!