Vacature Senior HR medewerker

Als Senior HR Guru ben jij de architect van ons HR-beleid en de inspirerende leider van ons team. Heb je minimaal 3 jaar werkervaring in HR en de drive om bij te dragen aan een organisatie die zich inzet voor het welzijn van de samenleving? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

  • Samenwerken met het managementteam om strategische HR-initiatieven te ontwikkelen en uit te voeren.
  • Mentor zijn voor ons HR-team, en programma’s ontwikkelen voor prestatiebeheer en talentontwikkeling.
  • Oplossen van complexe HR-vraagstukken en adviseren over HR-processen en -praktijken.

Over Coach'EmUp

Coach’EmUp is een gespecialiseerde jeugdhulpverleningsorganisatie die zich richt op het bieden van laagdrempelige, oplossingsgerichte en cultuur sensitieve behandeling en begeleiding aan jeugdigen en hun ouders. Onze zorgvuldig geselecteerde en continu getrainde professionals beschikken over de nodige competenties en intrinsieke motivatie om jeugdigen te begrijpen en te helpen en hechten veel waarde aan respect, gelijkwaardigheid, empathie, transparantie en open communicatie. Door middel van creatieve en speelse werkvormen, gericht op het versterken van de eigen kracht van de cliënt en het aanleren van vaardigheden, streven we naar verbetering van het welzijn en de ontwikkeling van jeugdigen en versterking van de ouder-kindrelatie. Onze professionals bewegen flexibel mee in de leefwereld van de cliënt en hebben ruime ervaring in het werken met jeugdigen en ouders met verschillende culturele achtergronden. 

Wat verwachten wij van jou?

Wat kan je van ons verwachten?

Join jij ons team?

Een werkomgeving waar jouw carrière en ontwikkeling centraal staan. 

Procedure

Ben jij klaar om de volgende stap in je HR-carrière te zetten en een waardevolle bijdrage te leveren aan ons team? Solliciteer dan nu en laat ons zien waarom jij de perfecte kandidaat bent voor deze rol. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met ons HR-team via telefoonnummer 06-18624579 of stuur een e-mail naar hr@coachemup.nl.

We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jouw carrière naar een nieuwe hoogte te tillen!