Persoonlijke begeleiding en ondersteuning

Coach’EmUp biedt gespecialiseerde begeleiding en opvoedondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen (gezinnen) vanaf 5 jaar die hulp nodig hebben in hun thuissituatie, op school of elders. Bij persoonlijke begeleiding geloven we in een persoonlijke benadering en een vraaggerichte aanpak. Elke situatie is anders, dus daarom zetten we de doelen van de jongere centraal. 

Begeleiding op maat

Het doel van persoonlijke begeleiding is maatschappelijk uitval voorkomen of te herstellen van jongeren en volwassenen met (voornamelijk) een bi-culturele achtergrond. Bij ambulante jeugdhulp geloven we in een persoonlijke benadering en een vraaggerichte aanpak. Bij ons is het van belang dat de jongere altijd centraal staat.

pexels-fox-1595385

Persoonlijke begeleiding bij Coach'EmUp

De begeleiding wordt uitgevoerd door een team van individuele persoonlijke begeleiders die affiniteit hebben met de doelgroep en geloven in de kracht van laagdrempelige benadering. De ondersteuning wordt op maat geleverd en bij voorkeur in de eigen omgeving. Onze begeleiders hanteren flexibele werktijden en zijn buiten kantoortijd bereikbaar.