Jeugdhulpverlening Midden-Delfland

Coach’EmUp beschikt over gespecialiseerde coaches in Midden-Delfland die kinderen en ouders toegankelijke, oplossingsgerichte en cultuursensitieve jeugdhulpverlening kunnen bieden.

Jeugdhulpverlening in Midden-Delfland nodig?

Heb je jeugdhulpverlening in Midden-Delfland nodig? Bij Coach’EmUp staan we klaar om jou en je gezin te ondersteunen. We bieden gespecialiseerde hulp aan kinderen en jongeren die te maken hebben met diverse uitdagingen, van gedragsproblemen tot trauma’s. Onze ervaren coaches werken nauw samen met jou en je gezin om op maat gemaakte oplossingen te bieden die echt werken. Met onze persoonlijke aanpak en diepgaande kennis van de unieke behoeften van jongeren, helpen we je om weer grip te krijgen op je leven en een positieve toekomst op te bouwen.

Jeugdhulp in Midden-Delfland met praktische tips

Met een gezinsgerichte aanpak helpen we kinderen en jongeren tot en met 18 jaar in Midden-Delfland om hun welzijn en ontwikkeling te verbeteren. Met onze jeugdhulp bouwen we aan sterke banden tussen de ouders en hun kinderen en leren ze de vaardigheden aan die de zelfredzaamheid vergroten. Zo krijg jij, of je nu kind bent of ouder, praktische tips mee die je direct kunt toepassen in het dagelijks leven. 

jeugdhulp coachemup jeugd

Download onze brochure

Wil je meer informatie? Download dan onze jeugdhulpverlening brochure!

Coach'EmUp Ons proces

Ons proces

  1. Meld je aan via ons inschrijfformulier of neem contact met ons op
  2. Binnen 10 werkdagen kan je bij ons terecht voor een intakegesprek  
  3. Tijdens het intakegesprek kan je ons alles vertellen over jouw situatie 
  4. We maken samen een uniek plan van aanpak dat helemaal bij jou past 
  5. We gaan samen grote stappen maken zodat jij weer verder kan 

Jeugdhulpverlening op jouw locatie en wanneer jij wilt

Zoek je jeugdhulpverlening in Midden-Delfland? Wij staan voor je klaar. Bij Coach’EmUp begrijpen we dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom komen onze coaches naar jou toe, of dat nu bij jou thuis, op school of op je werk is. We kunnen ook buiten kantooruren afspreken, zodat je altijd de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

Team CoachEmUp-medewerkers
Logo Coach'EmUp

Waarom kan Coach’EmUp jou helpen?

positieve ervaringen

"Ik ben ontzettend dankbaar voor de professionele en persoonlijke begeleiding die ik heb ontvangen van Coach'EmUp, ook met name dank aan Mariëlle. Als bi-culturele vrouw voelde ik me soms verloren tussen twee culturen, waarbij ik mijn identiteit en plaats in de wereld probeerde te begrijpen. Het was een uitdagende reis, maar de coaches van Coach'EmUp hebben me vanaf het begin ondersteund en geïnspireerd. Wat Coach'EmUp onderscheidt, is hun begrip van de complexe dynamiek van mij met een bi-culturele identiteit. Ze erkennen de uitdagingen en unieke perspectieven die bi-culturele individuen ervaren en hebben me geholpen om deze te omarmen als een bron van kracht en groei. De begeleiding heeft me geholpen om zelfverzekerd en trots te zijn op mijn culturele achtergrond, terwijl ik tegelijkertijd mijn eigen identiteit vorm en mijn eigen pad bewandel.
Fatima Alhoukaila
Jeugdhulp cliënt
Als ouder ben ik ontzettend tevreden over de jeugdhulp die Coach'EmUp heeft geboden aan mijn kind, Ahmed. We waren op zoek naar begeleiding die onze specifieke behoeften begreep. Coach'EmUp heeft een warme en empathische benadering, en heeft Ahmed geholpen om te gaan met uitdagingen op school en in het dagelijks leven. Dankzij de individuele ondersteuning en groepsactiviteiten heeft Ahmed meer zelfvertrouwen gekregen en zie ik positieve veranderingen in zijn gedrag en houding."
Sharella Visser
Gezinsbegeleiding cliënt
Coach'EmUp heeft me enorm geholpen bij mijn re-integratieproces na een lange periode van werkloosheid. Ik had specifieke uitdagingen en zorgen tijdens mijn zoektocht naar werk. De re-integratiebegeleiders (Mourad) bij Coach'EmUp hebben me niet alleen praktische ondersteuning geboden, maar ook geholpen om mijn culturele achtergrond als kracht te gebruiken. Ze hebben me ondersteund bij het identificeren van mijn sterke punten en het ontwikkelen van een effectieve sollicitatiestrategie. Hun professionele begeleiding en aanmoediging hebben ervoor gezorgd dat ik nu weer vol vertrouwen op de arbeidsmarkt sta."
Marcello Windstong
Re-integratie cliënt

Jeugdhulp in de randstad

Onze jeugdhulpverlening is beschikbaar voor mensen uit de Randstad, waaronder de regio Haaglanden, Leidschendam, Den Haag, Zoetermeer, Westland, Delft, Rijswijk, Midden-Delfland, Rotterdam, Leiden, Gouda, Utrecht en Amsterdam. Voor meer informatie over onze jeugdhulp en ons zorgprogramma kun je contact opnemen met onze zorgcoördinator Saloua Ouari via 070-7200 203 of info@coachemup.nl.