Re-integratie (voor deelnemers)

Coach’EmUp heeft ervaren begeleiders die klaar voor jou staan om je te helpen met alles wat met re-integratie te maken heeft: van het ondersteunen bij jouw persoonlijke groei tot het vinden en behouden van werk!  

Modulaire re-integratie

Bij Coach’EmUp bieden we modulaire re-integratie aan. Dit betekent dat je kan kiezen uit verschillende onderdelen binnen re-integratie, zoals ‘Participatie interventie’, ‘Bevorderen maatscchappelijke deelname’, ‘Werk-fit/Naar werk’ en Begeleiding naar scholing’. Zo krijg je precies de hulp die je nodig hebt en die past bij jouw situatie en doelen.

Wil je re-integreren?

Ben je op zoek naar een nieuwe baan of wil je weer aan het werk gaan? Heb je daarbij extra ondersteuning nodig? Dan ben je bij Coach’EmUp aan het juiste adres. Onze ervaren coaches werken samen met jou om jouw kwaliteiten en interesses te ontdekken en een plan van aanpak te maken dat aansluit bij jouw situatie en ambities.  

coachemup-business


Onze Modulaire dienstverlening

Bij Coach’EmUp helpen we je bij het vinden van werk. We ondersteunen je ook bij het halen van een diploma en het regelen van praktische zaken. Alles onder één dak, wel zo makkelijk! Ons team van ervaren professionals staan klaar om samen met jou concrete doelen te bereiken en positieve veranderingen te realiseren. Onze re-integratiecoaches bieden:

Participatie interventie

Bij de module participatie interventie helpen wij je om weer mee te doen in de maatschappij en eenzaamheid te doorbreken.

Bevorderen Maatschappelijke Deelname

Coach’EmUp helpt je om je motivatie, zelfbeeld en zelfvertrouwen te versterken. We ondersteunen je bij het zetten van de eerste stappen op een tempo dat bij jou past.

Werkfit/ Naar Werk

Met het Werkfit-traject helpen wij je om weer de eerste stappen richting werk te zetten. We richten ons op drie gebieden: het versterken van je werkvaardigheden, het verbeteren van je persoonlijke ontwikkeling en het zoeken naar geschikte banen.

Begeleiding Bij Scholing

Als je klaar bent om te werken en het UWV zegt dat je een extra opleiding nodig hebt, maar je dit niet alleen kunt, dan staat Coach’EmUp klaar om je hierbij te coachen en ondersteunen.

Re-integratietraject: Participatie interventie

Bij Coach’EmUp richt het re-integratie traject Participatie Interventie zich op het doorbreken van sociaal isolement en het overwinnen van jouw persoonlijke belemerringen. Dit traject helpt je om weer actief te worden in het dagelijks leven en verkleint jouw afstand tot de arbeidsmarkt.

Onze werkwijze

Samen stellen we een jobcoach uit ons team aan, die jou begeleidt bij het opstellen en uitvoeren van je re-integratieplan. In dit plan stellen we samen doelen, activiteiten en resultaten vast die jij wilt bereiken met de participatie interventie. Onze jobcoaches helpen je om belemmeringen te overwinnen, je sociale netwerk te vergroten en deel te nemen aan activiteiten die aansluiten bij jouw interesses en mogelijkheden. We ondersteunen je bij vrijwilligerswerk, een sport of hobby, een cursus of een werkervaringsplaats. Daarnaast helpen onze jobcoaches bij praktische zaken, zoals het regelen van vervoer, financiën of gezondheid. De duur en intensiteit van het participatie interventie traject hangen af van jouw situatie en behoeften. Het kan variëren van enkele weken tot enkele maanden. Het is belangrijk dat je gemotiveerd bent om mee te doen en je houdt aan de afspraken met je jobcoach en het UWV. Daarom maken wij het traject op maat, want iedereen is anders. Onze aanpak:

Re-integratietraject: Bevorderen maatschappelijke deelname

Bij Coach’EmUp helpen we je bij het re-integratie traject Bevorderen maatschappelijke deelname actief om zowel fysiek als mentaal sterker te worden. We richten ons op het versterken van je zelfvertrouwen, zelfbeeld en motivatie, wat leidt tot een betere re-integratie in de maatschappij. We vinden een gezonde balans tussen wat je zelf kunt doen en waar je ondersteuning bij nodig hebt. Onze aanpak legt de nadruk op persoonlijke groei en het herstellen van je betrokkenheid bij sociale activiteiten. Ons team spreekt jouw taal en toont begrip en respect voor verschillende geloven, culturen en talen. Stapsgewijs helpen we je weer mee te doen in de maatschappij. We werken samen aan een gezonde balans tussen zelfstandigheid en ondersteuning. Een grote focus ligt op persoonlijke effectiviteit en het weer actief deelnemen aan activiteiten:

Onze werkwijze

Dagbesteding die bij je past – We zoeken samen naar een dagbesteding waar jij voldoening uit haalt, zoals naar de sportschool gaan of vrijwilligerswerk doen. We bieden vrijwilligersplekken en werkplekken aan in samenwerking met Stichting StartUpYourLife en ons uitzendbureau HireUp. Uiteindelijk willen we dat je weer kunt deelnemen aan groepsactiviteiten. Omdat iedereen uniek is, geven we persoonlijke 1-op-1 begeleiding.

Sociaal netwerk opbouwen – We helpen je ook met het opbouwen van een sociaal netwerk. We stimuleren je om je eigen netwerk optimaal te benutten en gebruiken ons eigen netwerk om jou te ondersteunen. Daarnaast werken we aan je sociale en praktische vaardigheden door trainingen te geven, zowel in groepsverband als individueel. Onze aanpak:

Re-integratietraject: Werkfit maken / naar werk

Bij het re-integratietraject Werkfit maken / Naar werk gaan we je voorbereiden op werk of een opleiding als je daar nog niet helemaal klaar voor bent. Tijdens deze module werk je samen met onze ervaren coaches aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit betekent dat we je helpen met je werkhouding, werkvaardigheden en kennis van de arbeidsmarkt.

Onze werkwijze

Je krijgt specifieke ondersteuning en begeleiding, zoals individuele coachingssessies waarin we je sterke punten en vaardigheden identificeren en werken aan verbeterpunten. We bieden ook trainingen en workshops aan om je zelfvertrouwen, communicatievaardigheden en professionele presentatie te vergroten. Hierdoor krijg je een beter begrip van je eigen capaciteiten en interesses, en leert praktische vaardigheden die belangrijk zijn voor succes op de arbeidsmarkt. Door deze module te volgen, vergroot je je kansen op het vinden van werk dat past bij jouw vaardigheden en ambities. In samenwerking met Stichting StartUpYourLife en ons uitzendbureau HireUp bieden wij:

Re-integratietraject: Begeleiding bij scholing

Bij het re-integratietraject Begeleiding bij scholing gaan we je klaarstomen om te voldoen aan de eisen van de arbeidsmarkt. Om je kansen op de arbeidsmarkt te vergroten, is het soms nodig om bij te scholen en een studie te volgen. Terug naar school gaan kan echter best lastig zijn. Bij Coach’EmUp staan onze coaches klaar om je te helpen je studie succesvol af te ronden. Ons doel is om je voor, tijdens en na je studie te begeleiden, waarbij we je volledig zullen empoweren en inspireren. We hebben veel expertise in het begeleiden van mensen zonder startkwalificaties, thuiszitters, voortijdige schoolverlaters en kandidaten met een Wajong-, WIA- of Ziektewetuitkering.

Onze werkwijze

Onze persoonlijke aanpak en gedurfde perspectief zorgen voor een verfrissend resultaat: jij wordt een zelfverzekerder en gemotiveerder, klaar om je carrière nieuw leven in te blazen. We beginnen met een grondige intake waarin we jouw situatie bespreken. Vervolgens werken we samen aan het opstellen van jouw persoonlijk scholingsplan, waarbij we rekening houden met jouw  interesses, vaardigheden en doelen. Hiermee gaan we aan de slag totdat jij helemaal klaargestoomd bent voor de arbeidsmarkt!

familie-op-het-strand

Waarom kan Coach’EmUp jou helpen?

Re-integratie in de randstad

Onze re-integratietrajecten zijn beschikbaar voor mensen uit de Randstad, waaronder de regio Haaglanden, Leidschendam, Den Haag, Zoetermeer, Westland, Delft, Rijswijk, Midden-Delfland, Rotterdam, Leiden en Gouda. Voor meer informatie over onze re-integratie en ons zorgprogramma kun je contact opnemen met onze re-integratie manager Mourad Ouari via 070-7200 203 of info@coachemup.nl.