Re-integratie Westland

Bij Coach’EmUp bieden we re-integratie in Westland die speciaal is afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Wij komen naar jou toe, of dat nu thuis of op je werk is. Zo krijg je de ondersteuning die je nodig hebt in je eigen omgeving, waardoor je weer snel aan de slag kunt.

Re-integratie in Westland nodig?

Ben je op zoek naar re-integratie in Westland. Of je nu hulp nodig heb om weer met de maatschappij mee te doen, te kunnen werken of bijscholing nodig hebt, wij staan voor je klaar. We passen onze hulp aan op wat jij nodig hebt en werken nauw met je samen om effectieve oplossingen te vinden. Bij Coach’EmUp geloven we in jouw potentieel en ondersteunen we je stap voor stap om je doelen te bereiken en een positieve toekomst op te bouwen. Onze begeleiding is flexibel en kan ook buiten kantooruren plaatsvinden, zodat we altijd beschikbaar zijn wanneer jij ons het meest nodig hebt, zodat jij succesvol kan re-integreren.

Re-integratie
Coach'EmUp Ons proces

Ons proces

  1. Meld je aan via ons inschrijfformulier of neem contact met ons op
  2. Binnen 10 werkdagen kan je bij ons terecht voor een intakegesprek  
  3. Tijdens het intakegesprek kan je ons alles vertellen over jouw situatie 
  4. We maken samen een uniek plan van aanpak dat helemaal bij jou past 
  5. We gaan samen grote stappen maken zodat jij weer verder kan 
Re-integratie diensten Coach'EmUp

Participatie interventie

Bij de module participatie interventie helpen wij je om weer mee te doen in de maatschappij en eenzaamheid te doorbreken.

Bevorderen Maatschappelijke Deelname

Coach’EmUp helpt je om je motivatie, zelfbeeld en zelfvertrouwen te versterken. We ondersteunen je bij het zetten van de eerste stappen op een tempo dat bij jou past.

Begeleiding Bij Scholing

Als je klaar bent om te werken en het UWV zegt dat je een extra opleiding nodig hebt, maar je dit niet alleen kunt, dan staat Coach’EmUp klaar om je hierbij te coachen en ondersteunen.

Werkfit/ Naar Werk

Met het Werkfit-traject helpen wij je om weer de eerste stappen richting werk te zetten. We richten ons op drie gebieden: het versterken van je werkvaardigheden, het verbeteren van je persoonlijke ontwikkeling en het zoeken naar geschikte banen.

Re-integratie op jouw locatie en wanneer jij wilt

Wil je je aanmelden voor een re-integratietraject in Westland? Wij staan voor je klaar. Bij Coach’EmUp begrijpen we dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom komen onze coaches naar jou toe, of dat nu bij jou thuis of op je werk is. We kunnen ook buiten kantooruren afspreken, zodat je altijd de ondersteuning krijgt die je nodig hebt.

Team CoachEmUp-medewerkers
Logo Coach'EmUp

Waarom kan Coach’EmUp jou helpen?

positieve ervaringen

"Ik ben ontzettend dankbaar voor de professionele en persoonlijke begeleiding die ik heb ontvangen van Coach'EmUp, ook met name dank aan Mariëlle. Als bi-culturele vrouw voelde ik me soms verloren tussen twee culturen, waarbij ik mijn identiteit en plaats in de wereld probeerde te begrijpen. Het was een uitdagende reis, maar de coaches van Coach'EmUp hebben me vanaf het begin ondersteund en geïnspireerd. Wat Coach'EmUp onderscheidt, is hun begrip van de complexe dynamiek van mij met een bi-culturele identiteit. Ze erkennen de uitdagingen en unieke perspectieven die bi-culturele individuen ervaren en hebben me geholpen om deze te omarmen als een bron van kracht en groei. De begeleiding heeft me geholpen om zelfverzekerd en trots te zijn op mijn culturele achtergrond, terwijl ik tegelijkertijd mijn eigen identiteit vorm en mijn eigen pad bewandel.
Fatima Alhoukaila
Jeugdhulp cliënt
Als ouder ben ik ontzettend tevreden over de jeugdhulp die Coach'EmUp heeft geboden aan mijn kind, Ahmed. We waren op zoek naar begeleiding die onze specifieke behoeften begreep. Coach'EmUp heeft een warme en empathische benadering, en heeft Ahmed geholpen om te gaan met uitdagingen op school en in het dagelijks leven. Dankzij de individuele ondersteuning en groepsactiviteiten heeft Ahmed meer zelfvertrouwen gekregen en zie ik positieve veranderingen in zijn gedrag en houding."
Sharella Visser
Gezinsbegeleiding cliënt
Coach'EmUp heeft me enorm geholpen bij mijn re-integratieproces na een lange periode van werkloosheid. Ik had specifieke uitdagingen en zorgen tijdens mijn zoektocht naar werk. De re-integratiebegeleiders (Mourad) bij Coach'EmUp hebben me niet alleen praktische ondersteuning geboden, maar ook geholpen om mijn culturele achtergrond als kracht te gebruiken. Ze hebben me ondersteund bij het identificeren van mijn sterke punten en het ontwikkelen van een effectieve sollicitatiestrategie. Hun professionele begeleiding en aanmoediging hebben ervoor gezorgd dat ik nu weer vol vertrouwen op de arbeidsmarkt sta."
Marcello Windstong
Re-integratie cliënt

Re-integratie in de randstad

Onze re-integratie diensten zijn beschikbaar voor mensen uit de Randstad, waaronder de regio Haaglanden, Leidschendam, Den Haag, Zoetermeer, Westland, Delft, Rijswijk, Midden-Delfland, Rotterdam, Leiden, Gouda, Utrecht en Amsterdam. Voor meer informatie over onze re-integratie en ons zorgprogramma kun je contact opnemen met onze re-integratie coach Shivani Dwarka via 070-7200 203 of uwv@coachemup.nl.