Vacature Jeugdhulpverlener (SKJ)

Wil jij deel uitmaken van een team dat zich inzet voor het welzijn en de ontwikkeling van kinderen en jongeren? Heb je een passie voor jeugdzorg en ben je toegewijd aan het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving? Dan is dit jouw kans om je aan te sluiten bij CoachEmUp!

Kom en doe met ons mee!​

Bij Coach’EmUp geloven we in de kracht van teamwerk waardoor we samen het verschil in het leven van anderen kunnen maken. Wij zijn voortdurend in beweging en breiden ons team graag uit met getalenteerde collega’s die onze visie delen en maatschappelijk ook van betekenis willen zijn

Wat ga je doen?

  • Je draagt als jeugdhulpverlener bij aan het opstellen van een Plan van Aanpak in nauwe samenwerking met het gezin. Na afstemming, vertaal je het Plan van Aanpak in concrete acties in samenwerking met de jongere en leg je deze ter goedkeuring voor aan het team met relevante betrokkenen.
  • Je biedt begeleiding aan het gezin om het Plan van Aanpak te realiseren door middel van individuele begeleiding.
  • Je waarborgt de orthopedagogische situatie door het observeren en het begeleiden van individuele jongeren.
  • Je bespreekt en registreert voortgang van resultaten met het gezin en andere betrokkenen.
  • Je geeft praktische opvoedingsondersteuning aan betrokkenen uit de leefomgeving van jongere, en je coacht de jongere om zijn eigen hulpbronnen aan te boren met het oog op vervolghulp.
  • Je signaleert knelpunten die de veiligheid van de jongere in gevaar brengen en onderneemt passende acties.
  • Je begeleidt, coacht en instrueert collega’s bij de uitvoering van de werkzaamheden signaleert hierbij knelpunten en geeft deze door aan de leidinggevende.

Wat kun je van ons verwachten?

Stuur je CV en motivatiebrief naar onze HR-afdeling.

Wat verwachten wij van jou?

Over Coach'EmUp

Coach’EmUp is een gespecialiseerde jeugdhulpverleningsorganisatie die zich richt op het bieden van laagdrempelige, oplossingsgerichte en cultuur sensitieve behandeling en begeleiding aan jeugdigen en hun ouders. Onze zorgvuldig geselecteerde en continu getrainde professionals beschikken over de nodige competenties en intrinsieke motivatie om jeugdigen te begrijpen en te helpen en hechten veel waarde aan respect, gelijkwaardigheid, empathie, transparantie en open communicatie. Door middel van creatieve en speelse werkvormen, gericht op het versterken van de eigen kracht van de cliënt en het aanleren van vaardigheden, streven we naar verbetering van het welzijn en de ontwikkeling van jeugdigen en versterking van de ouder-kindrelatie. Onze professionals bewegen flexibel mee in de leefwereld van de cliënt en hebben ruime ervaring in het werken met jeugdigen en ouders met verschillende culturele achtergronden. 

Join jij ons team?

Een werkomgeving waar jouw carrière en ontwikkeling centraal staan. 

Procedure

Grijp jouw kans om deel uit te maken van ons team en samen te werken aan een betere toekomst. 
Solliciteer nu en laat ons zien wat je in huis hebt. We kijken uit naar je reactie en wie weet word jij onze nieuwe Jeugdhulpverlener (SKJ). Ben jij geïnteresseerd in deze vacature en wil je meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact op met ons HR-team via telefoonnummer 06-18624579 of stuur ons een e-mail naar hr@coachemup.nl

We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jouw carrière naar een nieuwe hoogte te tillen!