MDT bij Coach'EmUp

Ben jij tussen de 17 en 30 jaar oud en woon je in regio Den Haag? Zoek je iets leuks om te doen waar je niet alleen zelf wat aan hebt maar een ander ook? Top! Je bent hier op de juiste plek. Het Coach’EmUp MDT traject “Niet Hangen, Maar Helpen” biedt jou mooie kansen. Coach’EmUp bied jou in samenwerking met MDT de mogelijkheid om jezelf te ontplooien en je talenten te ontdekken! 

Wat is MDT?

Voor jongeren, door jongeren

Wil jij in een korte tijd jouw talenten ontwikkelen, iets doen voor een ander en mensen ontmoeten buiten je eigen leefwereld? Doe dan mee met MDT! MDT is de afkorting van Maatschappelijke Diensttijd. Het is een programma van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, in samenwerking met jongeren, maatschappelijke organisaties, scholen, gemeenten en andere ministeries. Als je tussen de 17 en 30 jaar bent kun je het Coach’EmUp MDT traject volgen. We gaan jouw talenten ontwikkelen, je leert nieuwe mensen kennen buiten je eigen leefwereld en tegelijkertijd ga iets te doen voor een ander en/of de samenleving. Check de video:

Waar draait het om bij MDT?

Talentontwikkeling
Bij MDT vinden wij het belangrijk dat je naast zelfontwikkeling, ook jouw omgeving en de mensen om je heen helpt op verschillende vlakken.
Iets doen voor een ander en/of de samenleving
Bij MDT leer je hoe je je talenten ontwikkelt en hoe je deze talenten in het dagelijkse leven goed kan gebruiken op bijvoorbeeld school, werk of met de mensen om je heen.
Betekenisvolle ontmoetingen
Tijdens het MDT-traject kom je mensen tegen die verschillende visies en doelen hebben in het leven. Dit betekent dat je veel gaat leren van de mensen om je heen en dat je met nieuwe ervaringen en kennis verder kan gaan.

Niet hangen maar helpen

Ben jij op zoek naar iets leuks om je dagen mee te vullen? Wil je je tijd omzetten naar iets waar niet alleen jij, maar ook iemand anders wat aan hebt? Kies dan ons MDT programma:

Niet hangen maar Helpen

Weet je niet wat je wilt ‘worden’? Geen idee waar je je geld mee kunt gaan verdienen? Geen stress! Ons MDT-traject “Niet Hangen, maar Helpen” helpt je 😉 . We leren je skills en geven je het zelfvertrouwen voor een baan die bij je past. Samen bouwen we aan jouw toekomst, zo kan jij aan de slag gaan bij een baan dat bij je past!

ZIJ DOEN OOK MEE

Binnenkort hopen we hier de eerste Coach'EmUp MDT ervaring te kunnen plaatsen
CEU-team-medewerkers-Rohit
Jouw foto hier?
Binnenkort hopen we hier de eerste Coach'EmUp MDT ervaring te kunnen plaatsen.
CEU-team-medewerkers-Cathelijne
Geef jij je op?
Binnenkort hopen we hier de eerste Coch'EmUp MDT ervaring te kunnen plaatsen.
CEU-team-medewerkers-Randa
Doe jij mee?

Wat ga je dan precies doen?

Workshops: Leer nieuwe dingen en ontdek je talenten.

Vrijwilligerswerk: Help mee en doe dingen voor anderen.

Wijkactiviteiten: Organiseer iets leuks voor jouw buurt.

  veelgestelde vragen

  Hulp nodig of vragen over MDT bij Coach’EmUp? Bekijk hier de veelgestelde vragen.

  MDT is de afkorting van maatschappelijke diensttijd. Tijdens een MDT-traject ontwikkel je in een korte tijd jouw talenten, doe je iets voor een ander en/of de samenleving en ontmoet je mensen buiten je eigen leefwereld. Er zijn MDT-trajecten op allerlei verschillende thema’s, dus er is er altijd wel eentje die bij jou past. Van natuur en milieu, tot media, de zorg, ICT, politiek, onderwijs en sport. Er is heel veel mogelijk. Je organiseert bijvoorbeeld een evenement voor kinderen in jouw wijk, helpt nieuwkomers met de Nederlandse taal of wordt het maatje van eenzame ouderen. Dus aan activiteiten geen gebrek!

  Een MDT doe je bij een organisatie naar keuze in Nederland, dus ook bij Coach’EmUp natuurlijk!

   

  Een MDT-project duurt minimaal 80 uur en maximaal 6 maanden. Ook zijn er kortere MDT-projecten, waarbij je kort kennis maakt met wat MDT eigenlijk is. In de filters op de pagina ‘Projecten’ kan je precies aangeven hoe lang jouw ideale MDT duurt.

  MDT is er voor iedereen tussen de 12 en 30 jaar, maar het Coach’EmUp MDT traject is voor iedereen tussen de 17 en 30 jaar. Ben je jonger? Neem dan contact met ons op en misschien is het toch mogelijk mee te doen.

  Stap 1: je schrijft je in via het formulier op deze pagina

  Stap 2: je ontvangt een bevestiging van je inschrijving

  Stap 3: wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op over het traject en jouw startdatum

  Stap 4: je bent klaar om mee te doen!

  Tijdens het volgen van een MDT traject ontdek je waar je talenten liggen en kan je je kwaliteiten ontwikkelen. Ook kom je erachter wat je leuk vind! Dit kan jou bijvoorbeeld helpen bij jou studiekeuze, de volgende stap in je toekomst of jou netwerk te vergroten. daarnaast krijg je een certificaat van MDT zelf als je het traject hebt afgerond. Dit is handig voor op je CV

  Kortom: MDT bij Coach’EmUp leert je hoe je je zelf kan zijn, hoe jij je zelf ontwikkelt en ontdek je waar je talenten liggen.

  Ja! Tijdens ons MDT hebben we ook speciale aandacht voor hoe het is om voor anderen te zorgen. Wil jij graag mensen helpen terwijl jij jezelf ontwikkelt? We laten je de mooie kanten van zorgberoepen zien. Wat denk je van een baan in de zorg bijvoorbeeld? Maak het verschil in iemands leven én in jouw toekomst!

  Onze partners

  Dankzij MDT kunnen we ‘Niet hangen maar helpen’ in 2024 en 2025 gaan opzetten. In samenwerking met diverse professionals begeleiden coaches van Coach’EmUp de uitvoering van het project.