Jeugdhulp

CoachEmUp ondersteunt niet alleen de jongeren, maar ook het gezin in haar geheel. Hierbij bieden wij de volgende diensten:

Gezinsbegeleiding: het is belangrijk dat kinderen opgroeien in een veilige omgeving. CoachEmUp biedt gezinsbegeleiding aan om de problemen die er zijn op te lossen en de zelfredzaamheid van het gezin te vergroten. Samen kijken wij wat we aan de thuis- en gezinssituatie kunnen veranderen en wordt een op maat gemaakt werkplan opgesteld.

Jongeren begeleiding: jongeren die begeleiding nodig hebben in het dagelijks leven, kunnen uiteraard ook bij ons terecht. Afhankelijk van hun hulpbehoeftes, begeleiden wij ze daar waar het nodig is. Tegelijkertijd wordt hiermee ook de zelfredzaamheid verbeterd, zodat zij ook in de toekomst vooruit komen.

Opvoedondersteuning: wij bieden laagdrempelige opvoedondersteuning aan ouders die vragen en/of zorgen hebben over de opvoeding van hun kind. Samen met het gezin en de jeugdige wordt, afhankelijk van de hulpvraag, een plan van aan pak ontwikkeld. Hierin worden realistische doelen opgesteld waar tijdens de begeleiding aan wordt gewerkt.

De voorgenoemde diensten zijn gericht op (thuiswonende) kinderen tot de achttien jaar.