Jeugdhulpverlening Coach'EmUp

Coach’EmUp staat bekend om zijn uitgebreide ondersteuning voor zowel kinderen, jeugdigen als volwassenen met een bi-culturele achtergrond. Wij verbeteren levens van jongeren en hun gezinnen. Wij zijn resultaatgericht, gekwalificeerd, erkend en vernieuwend. We geloven in gelijke kansen en willen kinderen, jeugdigen en (jong) volwassenen begeleiden op weg naar een toekomst vol vertrouwen.

Samen voor goede jeugdhulp

Coach’EmUp is een zorgaanbieder die zich richt op jeugdwerk, begeleiding, dagbesteding en werk. Bij Coach’EmUp staan we voor persoonlijke aandacht, begeleiding op maat en het creëren van een veilige en positieve omgeving waarin jongeren zich kunnen ontwikkelen. Wij zijn er trots op dat we een verschil kunnen maken in het leven van deze jongeren en bijdragen aan een betere toekomst voor hen en de samenleving.

Onder onze hulpverlening vallen onder andere de volgende diensten:

jeugdhulp coachemup jeugd

Jeugdhulpverlening

CoachEmUp biedt opvoedondersteuning en jeugdhulpverlening voor gezinnen en jongeren. Onze deskundige begeleiders werken aan het verbeteren van de zelfredzaamheid en de toekomst.

Gezins ondersteuning

Creëer een veilige opgroei-omgeving voor je kinderen met CoachEmUp’s gezinsbegeleiding. Wij helpen om problemen op te lossen en de zelfredzaamheid van het gezin te vergroten

Opvoed ondersteuning

CoachEmUp biedt laagdrempelige ondersteuning voor ouders met opvoedvragen. Wij werken samen met het gezin om een op maat gemaakt plan van aanpak te ontwikkelen.

De unieke aanpak van Coach'EmUp voor duurzame gedragsverbetering

Coach’EmUp biedt uitgebreide diensten aan gezinnen, kinderen en jongeren tot en met 25 jaar met sociaal-emotionele ontwikkelingsachterstanden en/of psychiatrische problematiek. Wij geloven in onze unieke ‘Coaching Empowerment Up aanpak’, waarmee we duurzame gedragsverbeteringen realiseren en jongeren zelfredzaam maken. Onder onze hulpverlening vallen onder andere gezinscoaching, individuele, ambulante begeleiding en behandeling, groepsbegeleiding en training en coaching. Bij Coach’EmUp staat persoonlijke aandacht, maatwerk en een positieve benadering centraal. Samen met de jongeren en hun omgeving werken wij aan een betere toekomst.

Jeugd- en gezinsondersteuning

Heb jij of heeft jouw kind een verwijzing voor specialistische jeugdhulp? En wil je je aanmelden bij Coach’EmUp? 
Vul het formulier in zodat wij je kunnen helpen! Onze professionals staan klaar om jouw zorgvraag door te nemen en samen een intake in te plannen.
Heb je vragen of weet je niet hoe verder? Neem dan gerust contact op met onze jeugdhulp team
  06 87972536.
 

Sherwin Blijdt

Mauricia Agustua

Bekijk onze recente verhalen

Bij Coach’EmUp richten we ons op het versterken van de eigen kracht van onze cliënten. Door samen te kijken naar de leefgebieden waar men vastloopt, kunnen we problemen aanpakken en oplossingen vinden. Of het nu gaat om de persoonlijke identiteit, persoonlijke verzorging, communicatie, sociale contacten, of vrijetijdsbesteding, onze professionals staan klaar om te helpen en te ondersteunen. Laten we samen werken aan de toekomst!