Persoonlijke begeleiding

Bij CoachEmUp focussen wij op het begeleiden van jongeren tussen de 18 en 27 jaar. Het doel van persoonlijke begeleiding is maatschappelijk uitval voorkomen of te herstellen van jongeren en volwassenen met (voornamelijk) een bi-culturele achtergrond. Wij doen dit door samen met cliënten te kijken op welke leefgebieden zij vastlopen en hoe we de problemen het hoofd kunnen bieden door het inzetten en ontwikkelen van de eigen kracht. De leefgebieden waar je mogelijk op kan vastlopen zijn wie ben ik als persoon, persoonlijke verzorging, communicatie, vrijetijdsbesteding, contacten aangaan en onderhouden en vrijetijdsbesteding.

De begeleiding wordt uitgevoerd door een team van individuele persoonlijke begeleiders die affiniteit hebben met de doelgroep en geloven in de kracht van laagdrempelige benadering. De ondersteuning wordt op maat geleverd en bij voorkeur in de eigen omgeving. Onze begeleiders hanteren flexibele werktijden en zijn buiten kantoortijd bereikbaar.

Ik heb hulp nodig bij

Schulden

Durf jij niet meer je post te openen, liggen er overal rekeningen en is je administratie een puinhoop? Staan er schuldeisers en deurwaarders voor je deur en kom jij er niet uit met je schulden?

 

CoachEmUp kan hierbij helpen Samen met je begeleider gaan we opzoek naar een oplossing en stellen we een plan op. Dit plan verschilt per persoon. Bijvoorbeeld ondersteunen bij het sorteren en het in kaart brengen van de schulden, post sorteren, contact opnemen met de schuldeisers, het treffen van betalingsregelingen, het inkomen verhogen en uitgaven verlagen. Dit betekent voor iedereen wat anders: bijvoorbeeld opzoek gaan naar werk, hulp bij het stoppen met gokken en verstandig geld uitgeven bij het winkelen.

Wonen

Sta jij binnenkort op straat, ben jij dakloos of slaap jij al enige tijd bij vrienden op de bank en wil je graag ruimte voor jezelf?

CoachEmUp kan hierbij helpen samen met je begeleider gaan we opzoek naar een oplossing en stellen we een plan op. Dit plan verschilt per persoon. Bijvoorbeeld: is er voldoende inkomen? zo nee worden deze in kaart gebracht en wordt er geprobeerd deze aan te vullen. Er worden contacten gelegd om jou zo snel mogelijk te ondersteunen bij het vinden van een slaapplek.

Werken

Lukt het jou niet om werk te vinden en/of word je afgewezen bij het solliciteren? Weet je niet zo goed wat je wilt en wat voor werk je leuk zou vinden of ben je niet in het bezit van het juiste diploma?

CoachEmUp kan hierbij helpen samen met je begeleider wordt een plan opgesteld, dat per persoon verschilt. Bijvoorbeeld: hulp bij het solliciteren, het maken van een CV, het vasthouden van een baan, het opbouwen van een gezonde werk ritme of het vinden van de juiste opleiding.

Opleiding

Ben je van school gegaan, heb je geen startkwalificatie en wil je naar school, maar weet je niet welke opleiding bij jou past? Of zit je op school, maar heb je moeite met de docenten en het vinden van een stageplek?

CoachEmUp kan hierbij helpen samen met je begeleider wordt een plan opgesteld, dat per persoon verschilt. Bijvoorbeeld het maken van een studiekeuze test, het vinden van de juiste school en registreren. Of een stageplaats vinden en goede afspraken maken tussen jou, de school en je begeleider.

Relaties

Heb je slechte vrienden of heb je moeite met het maken van vrienden? Zijn er thuis ruzies met familieleden zoals je moeder, zussen en broers en komen jullie er niet uit?

CoachEmUp kan hierbij helpensamen met je begeleider wordt een plan opgesteld, dat per persoon verschilt. Bijvoorbeeld met het maken van nieuwe vrienden of bij het oplossen van ruzies en problemen met familieleden en vrienden.