Vacature marketing Stagiair Design - HBO

Ben jij een derde- of vierdejaars HBO-student die een studie volgt in de richting van marketing, communicatie, grafisch ontwerp of een soortgelijke richting? Wil je jouw creatieve talenten inzetten bij een sociale onderneming en een positieve impact maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Coach’EmUp is een organisatie die zich richt op het begeleiden en empoweren van multiculturele (jong)volwassenen door middel van jeugdhulpverlening, ambulante begeleiding en re-integratie coaching. We helpen hen bij het ontwikkelen van hun talenten en het nemen van de regie over hun eigen leven. Bij ons krijg je de kans om deel uit te maken van een dynamisch team dat zich inzet voor maatschappelijke participatie en zelfredzaamheid. 

Wat ga je doen?

Als marketing stagiair(e) design ga je aan de slag met verschillende creatieve projecten om onze merkidentiteit verder vorm te geven en te versterken. Jouw taken zullen onder andere zijn: 

  • Uitwerken en beheren van de huidige brand guide;
  • Doorontwikkelen van een consistente tone of voice voor al onze communicatiekanalen;
  • Maken van o.a. templates, e-mailhandtekeningen, visitekaartjes en giveaways;
  • Creëren van visueel aantrekkelijke marketingmaterialen, waaronder onze websitebanners en socials. 

Wat verwachten wij van jou?

Wat kan je van ons verwachten?

Over Coach'EmUp

Coach’EmUp is een gespecialiseerde jeugdhulpverleningsorganisatie die zich richt op het bieden van laagdrempelige, oplossingsgerichte en cultuur sensitieve behandeling en begeleiding aan jeugdigen en hun ouders. Onze zorgvuldig geselecteerde en continu getrainde professionals beschikken over de nodige competenties en intrinsieke motivatie om jeugdigen te begrijpen en te helpen en hechten veel waarde aan respect, gelijkwaardigheid, empathie, transparantie en open communicatie. Door middel van creatieve en speelse werkvormen, gericht op het versterken van de eigen kracht van de cliënt en het aanleren van vaardigheden, streven we naar verbetering van het welzijn en de ontwikkeling van jeugdigen en versterking van de ouder-kindrelatie. Onze professionals bewegen flexibel mee in de leefwereld van de cliënt en hebben ruime ervaring in het werken met jeugdigen en ouders met verschillende culturele achtergronden. 

Join jij ons team?

Een werkomgeving waar jouw carrière en ontwikkeling centraal staan. 

Procedure

Grijp jouw kans om deel uit te maken van ons team en samen te werken aan een betere toekomst. Solliciteer nu en laat ons zien wat je in huis hebt! We kijken uit naar je reactie en wie weet word jij onze nieuwe marketing design stagiair(e).  Ben jij geïnteresseerd in deze vacature en wil je meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact op met ons HR-team via telefoonnummer 06-18624579 of stuur ons een e-mail naar hr@coachemup.nl

Coach’EmUpEmpowering young talents, shaping the future.