Vacature Orthopedagoog

Als WO Orthopedagoog bij ons team ben je verantwoordelijk voor de behandeling en begeleiding van kinderen en jongeren met complexe psychische problematiek. Ben jij een deskundige, accuraat en een ervaren Orthopedagoog? 

Over de vacature

Op zoek naar een baan waarin je jouw kennis en passie voor het werken met kinderen en jongeren kunt toepassen? Coach’EmUp is op zoek naar een ervaren orthopedagoog om ons team te versterken! Als orthopedagoog bij Coach’EmUp zul je verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van diagnostiek en behandeling van kinderen en jongeren met ontwikkelingsproblemen. Je zult samenwerken met een multidisciplinair team van professionals en werken aan het ontwikkelen en implementeren van interventieplannen voor individuen en groepen. 

coachEmUp

Over Coach'EmUp

Coach’EmUp is een gespecialiseerde jeugdhulpverleningsorganisatie die zich richt op het bieden van laagdrempelige, oplossingsgerichte en cultuur sensitieve behandeling en begeleiding aan jeugdigen en hun ouders. Hun zorgvuldig geselecteerde en continu getrainde professionals beschikken over de nodige competenties en intrinsieke motivatie om de jeugdigen te begrijpen en te helpen, en hechten veel waarde aan respect, gelijkwaardigheid, empathie, transparantie en open communicatie. Door middel van creatieve en speelse werkvormen, gericht op het versterken van de eigen kracht van de cliënt en het aanleren van vaardigheden, streven we naar verbetering van het welzijn en de ontwikkeling van jeugdigen en versterking van de ouder-kindrelatie. Hun professionals bewegen flexibel mee in de leefwereld van de cliënt en hebben ruime ervaring in het werken met jeugdigen en ouders met verschillende culturele achtergronden.

Werkzaamheden als orthopedagoog

  • Voer je zelfstandig intakes, diagnostiek en behandelingen uit;
  • Onderhoud je netwerk en contacten met organisaties en andere betrokkenen;
  • Ben je een belangrijke schakel tussen collega’s en de directie; 
  • Neem je wekelijks deel aan multidisciplinaire besprekingen binnen het team;
  • Leid je casuïstiek besprekingen;
  • Kun je jezelf verder ontwikkelen als orthopedagoog;
  • Doe je voorstellen voor verbetering van de inhoud en kwaliteit van de zorg.

Join jij ons team?

Een werkomgeving waar jouw carrière en ontwikkeling centraal staan. 

Eisen:

Als orthopedagoog dien je te beschikken over:

Wat bieden wij

Als orthopedagoog dien je te beschikken over:

Stuur je CV en motivatiebrief naar onze HR-afdeling.

Join jij ons team?

Een werkomgeving waar jouw carrière en ontwikkeling centraal staan. 

Procedure

Grijp deze kans om deel uit te maken van ons team en samen te werken aan een betere toekomst. Solliciteer nu en laat ons zien wat je in huis hebt! We kijken uit naar je reactie en wie weet word jij onze nieuwe Orthopedagoog.  Ben jij geïnteresseerd in deze vacature en wil je meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact op met ons HR-team via telefoonnummer 06-18624579 of stuur ons een e-mail naar hr@coachemup.nl

We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en jouw carrière naar nieuwe hoogten te tillen!